Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SAÇ KREMİ SAÇ DÖKER Mİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 5 BOND MAINTENANCE CONDITIONER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Kremi
1.490,00 TL
No. 5 BOND MAINTENANCE CONDITIONER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Kremi
845,00 TL
DETOX HYDRATING CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Detoks Etkili Yoğun Nem Veren Saç Kremi
1.050,00 TL 787,50 TL
VOLUME CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Hacim Veren Saç Kremi
1.390,00 TL 1.042,50 TL
MOISTURE CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Yoğun Nem Veren Saç Kremi
1.050,00 TL 787,50 TL
REPAIR 3-IN-1 CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
3’ü Bir Arada Vegan Onarıcı Saç Bakım Kremi
1.050,00 TL 787,50 TL
GROWTH THICKENING CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Destekleyen & Dökülmeyi Engelleyen Saç Kremi
1.580,00 TL 1.185,00 TL

Saç Kremi

SAÇ KREMİ SAÇ DÖKER Mİ?

  • Nisan 26, 2023

Saçların daha yumuşak ve parlak olmasını sağlayan, duştan sonra saçların daha kolay taranmasına yardımcı olan saç kremlerinin saç dökülmesi üzerinde etkisi olup olmadığını keşfetmek ister misiniz?

Özel bakımların, saçların endişesine göre kullanılan farklı ürünlerin saç sağlığı üzerinde çok büyük olumlu etkileri söz konusu. Ancak sağlıklı saçlar söz konusu olduğunda ilk önce dikkatle seçilmesi gereken ürünlerin başında şampuan ve elbette saç kremleri geliyor. Özellikle saçların duştan sonra daha kolay taranması sağlayan, parlaklık ve canlılık katan saç kremlerine sıra geldiğinde akıllarda genellikle bir soru beliriyor; saç kremi saç döker mi? O halde gelin cevabını birlikte inceleyelim.

Saç kremi ne işe yarar?
Saç kremiyle ilgili sorulara geçmeden önce saç kremi ne işe yarar bunu bilmekte fayda var. Saç kremi;
-    Saçınızın en dış tabakası olan saç kütikülünü korur. Saç kütikülü ise saça güç ve doku sağlayan iç katmanları korur. 
-    Saçların hava ve ısı gibi dış etkenlere karşı daha güçlü korunmasına destek verir.
-    Saçın yumuşak, parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar.
-    Saçın nem dengesini korur
-    Saçların daha rahat şekillendirilmesine yardımcı olur. 

Saç kremi saç döker mi?
Saçlarınızın sadece boy ve uçlarına kullandığınız saç kremlerinin saçları dökmek gibi bir yan etkisi asla yok. Ancak diplerine değdirmediğinizden yine de emin olmalısınız. Aksine saçtaki zayıflamayı ve kırılma nedeniyle saç dökülmesini azaltır.Aynı şekilde saçlarda sadece birkaç dakika beklettiğimiz ve duruladığımız şampuanların da agresif bir saç dökülmesi yaratma gibi olumsuz etkilerinden söz etmek mümkün değil. 

Saç kremi ne zaman sürülür?
Duş esnasında şampuan adımının ardından saç tipinize uygun bir saç kremini saçlarınızın boy ve uçlarına sürüp biraz beklettikten sonra durulamanız yeterli. Eğer konu durulanmayan saç kremleriyse, bunları duştan sonra ıslak ve nemli saça uygulayıp bırakmak gerekiyor.

Saç kremi kullanılmadığında ne olur?
Saç kremi adımını atlamak, saçınızı kalıcı saç hasarlarına neden olabilecek dış etkenlere karşı güçsüz bırakır. Saç kremi saç dökülmesine, ısı hasarına, toza ve daha fazlasına karşı bir koruma tabakası yaratır.

Saçınıza her yıkamada saç kremi uygulamalı mısınız?
Bu sorunun cevabı kesinlikle evet. Şampuan saç derinizi temizleyerek daha sağlıklı olmasını sağlarken, saç kremi ise saçları besler ve yumuşatır. Her saç yıkamada nasıl şampuan kullanıyorsanız, bir rutin olarak devamında da saç kremi kullanmalısınız ki saçlarınız daha güçlü ve sağlıklı olsun.

Saç kremi saç uzatır mı?
Tıpkı saç kremi saç döker mi sorusu gibi saç kremi saç uzatır mı da en merak edilen sorulardan biri. Saç kremi direkt olarak saçların daha hızlı uzamasını sağlamasa da, saç uçlarındaki kırıkların azalmasında, saçların elektriklenmesi önlemede  ve saçların daha pürüzsüz olmasında rol oynar. Tüm bunlar da saçların daha sağlıklı uzaması için aynı şekilde sağlıklı bir ortam yaratmış olur. 

Saç kremi önerileri
Eğer henüz saçınıza uygun bir saç kremi bulamadıysanız ya da kullandığınız saç kremini değiştirmek istiyorsanız sizin için bazı önerilerimiz var.

Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner: Saçları derinlemesine nemlendirir. Saçları onarır ve besler. Daha parlak, canlı, sağlıklı ve güçlü saçlar ortaya çıkarır. Hasar görmüş bağları onarır, elektriklenmeyi kontrol altına alır. Saçların güçlü olmasını destekler.

We Are Paradoxx Growth Thickening Conditioner: seyrek ve zayıflamış saçları besler. Besleyici formül saç tellerini güçlendirmeye yardımcı olur, saçların daha dolgun görünmesini sağlar ve sağlıklı saç büyümesini destekler. İçeriğindeki biotin saç gövdesini kaplar, besler ve hasarı önler. İrlanda Atkuyruğu bitki özü, saçın daha kalın görünmesini ve hissetmesini sağlar. Vegan keratin, daha uzun, daha kalın görünen saçlar için esnekliği teşvik ederken saç tellerini güçlendirir. Hyalüronik asit, saç büyümesini ve saç tellerinin kalınlaşmasını desteklemeye yardımcı olur. Hindistan cevizi yağı saç tellerine nüfuz ederek saç kırılmasını önlemeye yardımcı olur.

We Are Paradoxx Detox Hydrating Conditioner: Saçı yumuşacık, pürüzsüz ve nemli bırakır. Antioksidanlar açısından zengindir, saçları güçlendirir ve pürüzsüzleştirir. Elektriklenmeyi önler, saçı besler ve parlaklık sağlar. Isırgan yaprağı saç sağlığını, saçın uzamasını ve parlaklığını destekler.

We Are Paradoxx Moisture Conditioner: Saçınızın ihtiyacı olan nemi karşılar. Mükemmel parlaklığa sahip pürüzsüz, yumuşak saçlar yaratır. Argan yağı, mineraller ve B, C + E vitaminlerinin karışımı saçlara sağlıklı, nemli ve parlak bir görünüm kazandırır. Argan saçın elastikiyetini arttırır ve saça parlaklığını geri kazandırır. Jojoba, yağlı hissettirmeden saçı nemlendirmek için saçınızın doğal yağlarını taklit eder. Carrageen yosunu, saçın parlaklığını arttırır ve saçı pürüzsüzleştirir.

We Are Paradoxx Volume Conditioner: Saçlara ipeksi bir parlaklık ve saçı ağırlaştırmayan hareketlilik sunar. Şerbetçiotu ve beyaz ısırgan, saçta hacim oluşturmaya yardımcı olur. Hindistan cevizi ve fındık yağı saça bakım yapar ve besler. Matcha çayı, saça ipeksi bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.

We Are Paradoxx Repair 3-in-1 Conditioner: Duş sırasında saç kremi, onarıcı bakım maskesi ve kuru saça şekillendirici balsam olarak 3 farklı şekilde kullanılabilir. Bu saç bakım kremi ile saçlarınız onarılmış, yumuşak, sağlıklı, parlak ve ipeksi görünecektir. Saçlara müthiş nem ve yumuşaklık verir.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ