Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
1 DAKİKADA KENDİNİZİ YENİLEYİN!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
EYELASH CURLER
SHISEIDO
Kirpik Kıvırıcı Aparat
1.550,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL

Doğal Makyaj

1 DAKİKADA KENDİNİZİ YENİLEYİN!

  • Temmuz 20, 2020

Makyajınızda yapacağınız ufak tefek yenilikler ile görüntünüze farklılık katabilirsiniz. Hatta bu yenilikler toplamda sadece 1 dakikanızı alacak dersek daha çok ilginizi çekeriz, öyle değil mi? Biz denedik onayladık, sıra sizde! Önerilerimizden birini deneyin, görünüşünüzdeki farkı görün. 

 

1. Uykudan yeni uyanmışsanız sıcak pembe bir ruj sürün. Sizi anında ayık ve dinç gösterir. Tavsiyemiz: Nars Semi Matte Lipstick Schiap.

 

2. Pembe size kendinizi çok mu Barbie gibi hissettiriyor? O zaman kırmızı bir ruj deneyin. Make Up For Ever Rouge Artist Intense 8M kırmızısı size kendinizi müthiş hissettirecek!

 

3. Renkli bir dudak parlatıcısı deneyin. Parlak dudaklar oldukça çekici görünür. Make Up For Ever Artist Plexi Gloss yoğun yapılı ve ışıltılı dokusuyla kusursuzluk sınırlarını zorluyor. 

 

4. Dudaklarınızı daha dolgun göstermek için üst dudağınızın tam ortasına aydınlatıcıyı nokta halinde sürün. Bunun için Nars Illuminator Copacabana kullanın. Gümüş ışıltılar taşıyan dokusuyla size istediğinizi fazlasıyla verecektir. 

 

5. Gözün iç kısmına çekeceğiniz kalemin suya dayanıklı ve anti alerjik olmasına dikkat edin. Böylece akmaz ve bulaşmaz, gün içinde tazelemeye gerek kalmaz. Make Up For Ever Aqua Pencil 0L Matte Black gibi.

 

6. Yanağınızın üstlerine aydınlatıcı sürün. Yanak çukurlarına ise mat bronzer ile kontür yaparak elmacık kemiklerinizi yüksek gösterin. Mat bronzer olarak Make Up For Ever Mat Bronze en sevdiklerimizden biri. 

 

7. Cilt tonunuzdan bir ton açık kapatıcıyı gözün dış kısımlarına sürün. Gözlerinizi daha ‘yukarı kalkmış’ gösterir. Nars Radiant Creamy Concealer'ın açık rengi bu etkiyi yaratır. 

 

8. Cildinize nemli bir parlaklık vermek için fondöteninizi nemlendirici uygular gibi ellerinizle yüzünüze sürün. Elinizin ısısıyla fondöten cilt tarafından iyice emilir. Bunun için Nars Sheer Glow Foundation kullanabilirsiniz. Yüze aydınlık bir efekt veren bu fondöten işinizi kolaylaştırır. 

 

9. Gözlerinizin dış köşelerine birkaç tane sahte kirpik ekleyin. Bakışlarınız derinlik kazanır. Make Up For Ever False Lashes 154 makyaj artistlerinin en sevdiği takma kirpiklerden  biri. 

  

10. Esmer tenliler göz altlarındaki morlukları kapatmak için turuncu pigmentli kapatıcıları kullanmalılar, soluk tenliler ise şeftali pigmentli kapatıcıları tercih etmeliler. Make Up For Ever Camouflage Cream Pot 20 Orange morlukları pürüzsüz şekilde kapatır. 

 

11. Mavi bazlı koyu renk rujlar dişleri daha beyaz gösterir. Nars Velvet Matte Lip Pencil Cruella gibi. 

 

12. Yüzünüzü daha gergin ve gözlerini çekik göstermek için kaşlarınız, kavisten sonra aşağı değil yukarı doğru meyil versin. Make Up For Ever Aqua Brow Kit ile kaşlarınıza doğal bir şekil verebilirsiniz. 

 

13. Gözlerinizi kalkık göstermek için kaş kemiği altına aydınlatıcı sürün. Beyaz farı unutun, o görünüm artık çok demode! Nars Illuminator Copacabana'ya güvenin!

 

14. Etkileyici bakışlar için renk geçişleri yaratın. Alt kirpik diplerinize mürdüm gölge yapın ve siyah maskara sürün. Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio OR316 üçlü far paleti ile harika gölgeler yapabilirsiniz.

 

15. Kirpiklerinize far fırçası ile toz pudra uygulayın, üstüne maskara sürün. Hacimli kirpiklere kavuşacaksınız. Shiseido Full Lash Volume Mascara ile hacimli ve düzgün kirpiklere sahip olacaksınız. 

 

16. Maskara sürmeseniz dahi kirpik kıvırıcı kullanın! Shiseido Eyelash Curler, her türlü kirpiğe birkez uygulandığında büyüleyici kıvrımlar yaratır, şekil almasını sağlar. 

 

17. Renkli göz makyajına yeni bir yorum katın: Siyah eyeliner çekin. Üst sıraya ise canlı renkte başka bir eyeliner daha sürün. Make Up For Ever Aqua Creamliner'ın renkli dünyasını ziyaret edin!

 

18. Maskara sürer sürmez, kurumadan, kirpik uçlarına pırıltılı far sürün. Biraz ışıltının kimseye zararı olmaz!  Make Up For Ever Artist Shadow Diamond Finish elmas ışıltılı tekli farları deneyin.

 

19. Sahte kirpik etkisi yaratmak için, krem eyeliner ile kirpiklerin arasındaki minik kirpikleri de boyayın. Shiseido Cream Eyeliner doğal efekt yaratır. 

 

20. Farınızın yoğunluğunu artırmak için far fırçasını ıslatıp öyle uygulama yapın. Islak ve kuru kullanılabilen Nars Dual Intensity Eyeshadow Brush #49'a ne dersiniz?

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ