Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MİNİMALİST MAKYAJ NASIL YAPILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
WHITE LUCENT BRIGHTENING GEL CREAM
SHISEIDO
Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Jel Krem
4.550,00 TL
SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER
NARS
Doğal Görünümlü Yüksek Örtücülük Sağlayan Kapatıcı
1.540,00 TL

Doğal Makyaj

MİNİMALİST MAKYAJ NASIL YAPILIR?

  • Temmuz 10, 2020

Minimalist makyaj demek, makyajsız görünmek demek değildir. Sadece az ürünle, doğal ve hafif bir görünüm elde etmektir. Bu makyajda cildinize en yakın tonları kullanmalısınız. Kontrast yaratacak tonlardan uzak durmalısınız

minimalist makyaj nasıl yapılır?

Kim, hangi renkleri kullanmalı?
Açık renk, soluk ciltliler vizon renklerini; orta,buğday ten rengine sahip kişiler karamel, bal tonlarını; esmerler de çikolata, altın ve bronz renkleri nude makyajda tercih etmeliler.

Haydi makyaja başlayalım...

1. Adım: Yüzünüz sizin kanvasınız. Bu kanvasın harika görünmesi için öncelikle onu güzelce temizleyin ve nemlendirin. Cildinizi Shiseido Gentle Cleansing Cream zengin köpük içerikli krem temizleyici ile arındırın. Bu ürün cildi makyajdan ve kirden arındırır, yatıştırır. Cilde nem verir.

Gigi Hadid Natural Make Up

Nemlendirici olarak da Shiseido White Lucent Brightening Gel Cream’i öneririz. Cilt tonu daha berrak ve canlı hale gelir. Cildin genel görünümü mükemmelleşir.

Nemlendirici sürmeyecekseniz makyaj bazı kullanabilirsiniz. Nars Radiance Primer SPF35, cilde farkedilir bir ışıltı verir. Nars Smooth&Protect Primer SPF50 ise cilt yüzeyini pürüzsüzleştirir. Nars Pore&Shine Control Primer ise cildi matlaştırır. Bu, özellikle yağlı ve karma ciltler için uygundur.

Nars Primers

2. Adım: Sıra geldi fondötene... Bizim önerimiz, günlük kullanım için ince ve hafif dokulu, yüze doğal kadifemsi mat bir görünüm veren Shiseido Synchro Skin fondöten. Cildiniz bu fondöten sayesinde en doğal şekilde pürüzsüz bir görünüme kavuşur.

3. Adım: Cildinizi makyaja hazırladıktan sonra geniş kapsamlı bir kapatıcı kullanın. Hem göz çevresi hem de cilt kusurları için kullanılabilen Nars Soft Matte Complete Concealer doğal ve tam kapatıcılık isteyenler için uygun.

Nars Soft matte concealer

4. Adım: Mat ama aydınlık görünümlü makyajınıza çok hafif ışık katmak isterseniz Nars Illuminator Copacabana’yı parmak uçlarınızla elmacık kemiklerinizin üzerine uygulayabilirsiniz.

5. Adım: Şimdi yüzünüze renk vermek için allık kullanmalısınız. Hafif bir allık uygulaması taze ve sağlıklı görünüm için her zaman gereklidir. Nars Orgasm'ı elmacık kemiklerinizin üzerine uygulayın. Bu kadar yeterli olur. Yanaklarınızın kendi rengine yakın bir renk her zaman çok natürel durur.

Nars orgasm blush

6. Adım: Nars Climax maskara ve Nars’ın Larger Than Life Long Wear Via De Martelli kahverengi göz kalemi ile makyajınızı tamamlayın. Kahverengi göz kalemi, gözlere daha doğal bir ifade ve derinlik katar.

7. Adım: Dudaklarda ise nude makyajda en sevilen rujlardan biri olan Nars Dolce Vita Velvet Matte Lip Pencil’i tercih edebilirsiniz.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ