Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YENİ VEGAN SAÇ MARKAMIZ: WE ARE PARADOXX
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürün
DETOX SCALP + BODY SCRUB
WE ARE PARADOXX
2’si 1 Arada Vegan Saç & Vücut Peelingi
1.475,00 TL 1.175,00 TL
VOLUME BLOW DRY SPRAY
WE ARE PARADOXX
Hacim Veren Vegan Saç Spreyi
1.390,00 TL 1.175,00 TL
REPAIR GAME CHANGER HAIR MASK
WE ARE PARADOXX
Yoğun Onarıcı Mucize Etkili Vegan Saç Maskesi
1.940,00 TL 1.550,00 TL
MOISTURE HANGOVER HAIR ELIXIR
WE ARE PARADOXX
Çok Yönlü Nemlendirici Vegan Saç İksiri
1.475,00 TL 1.175,00 TL
REPAIR 3-IN-1 CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
3’ü Bir Arada Vegan Onarıcı Saç Bakım Kremi
1.050,00 TL 840,00 TL
GROWTH ADVANCED SCALP SERUM
WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Destekleyen & Dökülmeyi Engelleyen Saç Serumu
2.490,00 TL
GROWTH THICKENING CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Destekleyen & Dökülmeyi Engelleyen Saç Kremi
1.580,00 TL

Saç

YENİ VEGAN SAÇ MARKAMIZ: WE ARE PARADOXX

  • Aralık 14, 2020

İngiliz markası We Are Paradoxx’un kurucusu Yolanda Cooper markasını oluştururken plastik kirlilik kaynaklı bir ‘gezegen krizine’ daha katkıda bulunan markalardan biri olmak istemedi. Dünyamız hızla kirlenirken ve doğal kaynaklar yok olurken kendi markasının çevre dostu olmasını istedi. Böylece We Are Paradoxx temiz ve bilinçli bir güzellik markası olarak doğdu.

Markasının lansmanından bu yana Yolanda, tüketicileri ve güzellik markalarını daha sürdürülebilir, çevre dostu alternatiflere geçiş yapmak için ilham veren, zaman ve çabaya odaklanan bir "tesadüfi aktivist" haline geldi.

We Are Paradoxx saç ürünlerinin içerikleri

Formülasyonlarında mümkün olduğunca doğal ve organik maddeler kullanmaya kararlı olan marka %88 ile %97 arasında doğaldır.  İçeriklerinde Paraben, PEG, sülfat ve mineral yağ içermez.

Yolanda, formülasyonlarında daha yüksek oranda organik içerik kullanmaya çalışacaklarını belirtiyor. 

“Alerji ve tahriş edici reaksiyonları azaltmak için tam içerik şeffaflığı düşünülerek, sentetik kokular olmadan saç bakım koleksiyonumuzu oluşturduk. Koleksiyonumuzu kesinlikle toksin içermeyen bir politika ile ürettik” diyor.

Çevre ve hayvan dostu ve COSMOS sertifikalı

Markanın üretim ortakları, yalnızca gerektiği kadar su kullanıldığından emin olmak için düşük enerjili aydınlatma kullanarak ve kalibre edilmiş su sayaçları kurarak üretime çevresel bir yaklaşım benimsiyor. Marka aynı zamanda vegan ve cruelty-free logolu.

“We Are Paradoxx COSMOS sertifikalıdır. Formüllerimiz biyolojik olarak doğada parçalanabilir . Yeşil Kimya ilkeleri, işimizi başlattığımız andan itibaren takip ettiğimiz ilkelerdir. Ürünlerimiz yüksek performanslıdır. Mümkün olan yerlerde su kullanımını azaltacak şekilde tasarlanmıştır. Bunu formüllerimizin üretimi ve kullandığımız ambalajlar boyunca aklımızda tuttuk.”  - Yolanda Cooper

SİZİN İÇİN BESTSELLER FAVORİ ÜRÜNLERİ SEÇTİK

1) Çok Yönlü Hayat Kurtarıcı Saç İksiri:  MOISTURE HANGOVER HAIR ELIXIR

Saçlara parlaklık, nem ve düzleştirme etkisi veriyor. Özellikle donuk, yıpranmış ve cansız saçları olanlar için mükemmel. İster boyalı, ister doğal saçlar olsun, her çeşit saça eşsiz bir bakım yapıyor. Hasar görmüş, yıpranmış, yorgun saçları eski sağlıklı haline geri döndürüyor. İçeriğinde İrlanda viskisi, Argan yağı, Hindistan cevizi yağı, soya yağı var. Saçtan durulanmaz. Nemli veya kuru saça uygulayabilirsiniz. Sadece uçlara ve çok az miktarda uygulanması önerilir.

2) Çok Yönlü 3’ü Bir Arada Onarıcı Saç Bakım Kremi: REPAIR 3-IN-1 CONDITIONER

Duş sırasında saç kremi, onarıcı bakım maskesi ve kuru saça şekillendirici balsam olarak 3 farklı şekilde kullanılabilir. Bu saç bakım kremi ile saçlarınız onarılmış, yumuşak, sağlıklı, parlak ve ipeksi görünür. Saçlara müthiş nem ve yumuşaklık verir. İçeriğindeki İrlanda yosunu özü saç tellerini iyileştirmeye ve güçlendirmeye yardımcı olur. Keçiboynuzu balı saçı ipeksi ve pürüzsüz yapar. Hem boyalı/işlem görmüş hem de doğal saçlarda kullanılabilir.

Ürünü şekillendirici olarak kullandığınızda bile saçta rahatsız edici kalıntı ve yapışıklık bırakmaz.

3) Yoğun Onarıcı Mucize Etkili Saç Maskesi: REPAIR GAME CHANGER HAIR MASK

Bu yüksek performanslı saç bakım maskesi saça yeni bir yaşam verir. Saçlara derin bakım yaparak onları onarır. Saçta ne kadar uzun süre kalırsa etkisi o kadar fazla olur. İster 5 dakika, isterseniz gece boyu saçta bırakabilirsiniz. Durulanır. Çok yıpranmış ve kuru saçlar için mükemmeldir. Donuk, hasar görmüş ve kuru saçları şaşırtıcı derecede sağlıklı görünen saçlara dönüştürür.

4) 2’si 1 Arada Saç & Vücut Peelingi: CRUSHING IT SCALP + BODY SCRUB

İçeriğindeki kelt deniz tuzu ile ciltteki ölü derileri temizler. Cildi yumuşatırken yatıştırır ve derinlemesine temizler. Nazik bir şekilde vücudunuzdaki pul pul olmuş tabakayı temizler. Vücut için mükemmel bir arındırıcı ve ölü deri temizleyicidir. Cildinizi pürüzsüz yapar. Saç diplerinizde kepek ve kuruluk, kaşıntı, kızarıklık ve hassasiyet varsa ürünü duş sırasında şampuan gibi saç diplerinize uygulayıp saçlarınızı arındırabilirsiniz.

5) Saç ve Vücut Bakım Yağı Mumu: MIND BLOWN HAIR + BODY TREATMENT OIL CANDLE

Bu mum, bakım ürünü olarak dünyada bir ilktir. Benzersiz biçimde formüle edilmiştir; cildinizi ve saçınızı yatıştırır, onarır. Adeta size spa’ya gitmiş havası yaşatır. Stresinizi de giderir. Derin bakım için besleyici shea, kakao, soya fasulyesi ve avokado ile zenginleştirilmiştir. Sakinleştirici spa benzeri kokusu ise lavanta, okaliptüs ve bergamot notalarından gelir. Besleyici shea ve kakao yağı cildi ve saçı derinlemesine korur. Soya fasulyesi ve avokado yağları nemlendirir, onarır; saç ve cildi ipeksi bir pürüzsüzlükte bırakır.
 

Vücudunuza ve saçınıza zengin içerikli besleyici ve onarıcı bakım yağı olarak kullanabilirsiniz. Kuru cildi yatıştırır, onarır ve rahatlatır. Özellikle yazın deniz ve güneşten, kışın ise rüzgar ve soğuktan hassaslaşan ve kuruyan cilde çok iyi gelir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ