Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAŞLANMAYA MEYDAN OKUYAN GECE KREMİYLE TANIŞIN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İLİŞKİLİ ÜRÜN
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CONTOUR SERUM
SHISEIDO
Kırışıklık Karşıtı Serum
5.350,00 TL
BENEFIANCE OVERNIGHT WRINKLE RESISTING CREAM
SHISEIDO
Kırışıklık Karşıtı Gece Bakım Kremi
5.100,00 TL

Nemlendirici

YAŞLANMAYA MEYDAN OKUYAN GECE KREMİYLE TANIŞIN

  • Eylül 28, 2020

Evet; bu sorunun cevabı tek cümleden ibaret değil elbette. Gece kremi önerileri oldukça önemli bir konu. Cildinizin uzun seneler gergin, güzel ve kırışıksız görünmesini istiyorsanız, gündüz bakımının yanı sıra gece bakımınızı ihmal etmemelisiniz. Şunu da belirtelim, gece bakımına önem verenler uzun vadede bunun karşılığını alıyorlar.

Sizi yaşlanmaya meydan okuyan efsane bir gece kremi le tanıştıracağız ama ondan öncesinde gece bakımı neden önemli, anlatalım.

Gece bakımı çok çok önemli;

ÇÜNKÜ: Yapılan araştırmalara göre cilt metabolizması akşam 18:00’den itibaren daha yoğun çalışmaya başlıyor. Saat 23:00’den sonra ise cildin kan dolaşımı, yenilenme ve onarım çalışmaları zirveye ulaşıyor.

ÇÜNKÜ: Geceleri cilt kendini biz uykudayken yeniler ve bu sırada ürünlerdeki aktif içerikler cilde daha iyi nüfuz olur.

ÇÜNKÜ: Gece kremleri, gündüz kremlerinden daha fazla vitamin, yaşlanma karşıtı içerik barındırır. Ayrıca daha besleyici, zengin içerikli ve yoğun formüllü olurlar.

ÇÜNKÜ: Farklı cilt endişelerine ve farklı cilt tiplerine göre geliştirilen gece kremleri sayesinde, cildin gün içinde maruz kaldığı serbest radikal hasarlarını da onarıyor, cildin yeniden yapılanmasına destek oluyor. Yani cilt kendi kendini yenilerken bu kremler ona destek olarak bu süreci hızlandırıyor.

Asla yapmayın: Bu arada hiçbir zaman gece kremlerini gündüz kullanmayın çünkü cildinizin yağlanmasına ve makyajınızın kusmasına neden olursunuz. Hatta cildinizde sivilce gibi problemlere sebep olabilirsiniz. Cilt elastikiyetini, dokusunu geliştiren gece ve gündüz kremlerinin farklı dokuları olur. Gece kremleri dediğimiz gibi daha yoğun ve zengin içeriklidir.

Benefiance Overnight Wrinkle Resisting CreamYaşlanmaya meydan okuyan gece kremi

Gece kreminizi cilt yaşınıza ve cilt tipinize göre seçmelisiniz her zaman. Eğer 30’lu yaşlarındaysanız size tüm cilt tiplerinin kullanabileceği efsane bir önerimiz var, hazır mısınız?

Shiseido Benefiance Overnight Wrinkle Resisting Cream, kırışıklıkların görünümünü hızla iyileştirmek için cildin onarım gücünü maksimum seviyeye çıkaran ekstra zengin ve besleyici, yaşlanmaya meydan okuyan gece bakım kremi.

Çok özel içeriklere ve teknolojiye sahip bu krem, cildi genç ve ışıltılı bir görünüme kavuşturmak için anti-aging bakımda daha hızlı sonuç veren ReNeura Teknolojisi+ ile üretildi. Aynı zamanda yeni TENCHA REM Kompleks içeren bu krem, gece boyunca kırışıklık görünümünü iyileştirir, cildin nem dengesini düzenler ve aynı zamanda kuruluktan oluşan çizgilerin dolgunlaşmasını sağlar. Daha dolgun, esnek ve genç cilt görünümü sağlar.

Yalnızca 3 gecede çok iyi uyku almış gibi daha parlak ve yumuşak bir cilt yaratır. 2 haftalık kullanımda ise ince çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltır. Daha ne olsun?

Gece kremi nasıl kullanılır?

Bu kreminizi ve aslında tüm kremlerinizi Shiseido Ultimune güç konsantresi ile birlikte kullanın. Ultimune, üzerine uygulanan üründen çok daha fazla fayda görmenizi sağlar. Cildinizi temizledikten sonra Ultimune’u uygulayın. Ultimune ile cildiniz içeriden güçlenir, daha yumuşak ve pürüzsüz olur.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ