Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
VICTORIA’S SECRET MAKYAJI NASIL YAPILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İLİŞKİLİ ÜRÜNLER
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
LIGHT REFLECTING FOUNDATION
NARS
Cildin Işığını Ortaya Çıkaran & Cilt Bakım Etkili Fondöten
2.380,00 TL
RADIANCE MAXIMIZER PRIMER & FOUNDATION BUNDLE
NARS
Cilde Maksimum Aydınlık Veren Primer & Fondöten Seti
4.260,00 TL 3.621,00 TL
LIGHT REFLECTING EYE BRIGHTENER
NARS
Göz Çevresini Aydınlatan Kapatıcı
1.630,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
AFTERGLOW LIQUID BLUSH
NARS
Uzun Süre Kalıcı Likit Allık
1.720,00 TL
LIQUID BLUSH
NARS
Likit Allık
1.720,00 TL
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL
QUAD EYESHADOW
NARS
Dörtlü Far Paleti
2.150,00 TL
CLIMAX EYELINER
NARS
Climax Likit Eyeliner
1.300,00 TL
CLIMAX EXTREME MASCARA
NARS
Anında Ekstra Hacim ve Yoğunluk Veren Maskara
1.420,00 TL
SATIN LIPSTICK
NARS
Saten Bitişli Ruj
1.350,00 TL
AFTERGLOW LIQUID & POWDER BLUSH BUNDLE
NARS
Afterglow Likit & Toz Orgasm Allık Seti
3.490,00 TL 2.966,50 TL

Makyaj

VICTORIA’S SECRET MAKYAJI NASIL YAPILIR?

  • Eylül 18, 2023

Victoria’s Secret meleklerinin göz kamaştıran makyaj görünümlerini siz de kolaylıkla uygulayabilirsiniz. İşte takip etmeniz gereken adımlar!

Uzun bir aranın ardından Victoria’s Secret melekleri hep birlikte yeniden podyuma dönmeye hazırlanıyor. Adriana Lima, Gisele Bündchen, Candice Susan Swanepoel, Gigi Hadid gibi pek çok başarılı modelin zaman içinde parçası olduğu Victoria’s Secret defilesi, bundan dört yıl önce iptal edilmişti. Ancak şimdi daha kapsayıcı bir yaklaşımla geri dönüyor. 26 Eylül'de “The Victoria's Secret World Tour” isimli şovla Prime Video'da karşımıza çıkacak olan meleklerin en çok da makyaj görünümleri bizleri etkilemeyi başaracak hiç şüphesiz. 

Hem zahmetsiz hem de oldukça iddialı görünen Victoria’s Secret makyajının en öne çıkan detayları şöyle;
-    Canlı ve parlak bir ten
-    Gözün üstünde ve altında pembe veya nude tonlarda ışıltılı göz farı
-    İnce uygulanmış eyeliner
-    Yumuşak bir pembe allık
-    Burun üzerinde, gözlerin iç köşelerine, elmacık kemiklerinin ve dudağın üst çizgisine uygulanan highlighter
-    Parlak nude veya açık pembe lip gloss

Peki adım adım hangi ürünleri kullanarak Victoria’s Secret makyajı yapabileceğinizi keşfetmeye ne dersiniz? İşte sizin için bir araya getirdiğimiz önerilerimiz;

1.    Adım
Cildinize öncelikle aydınlatıcı bir baz uygulayarak hem makyajınızın kalıcılığını artırın hem de cildinizin çok daha canlı görünmesini sağlayın. Donuk cildi anında canlandıran ve harika bir parlaklık katan NARS Radiance Primer SPF35 ise tam da bu görünümü yaratmanızı sağlayacak.

2.    Adım
Primer ardından sırada fondöten var. Burada da seçiminiz parlak ve canlı bitişli bir üründen yana olmalı. Çünkü Victoria’s Secret meleklerinin cildi her zaman son derece sağlıklı ve aydınlık görünüyor. NARS Light Reflecting Fondöten’in pürüzsüz bir cilt görünümü sağlayan formülü, koyu lekeleri ve kızarıklıkları da anından gizliyor. 

3.    Adım
Kapatıcı adımında iki farklı önerimiz olacak. İlki daha aydınlık göz altları için NARS Light Reflecting Eye Brightener… Anında parlak bir efekt ve canlı bir görünüm için göz çevresini aydınlatan ve canlandıran bu ürün, hem ince çizgilerin görünümünü azaltıyor hem de koyu halkaları ve solgun görünümü ortadan kaldırıyor.

Daha fazla kapatıcılık için ise üzerine isterseniz ikonik NARS Radiant Creamy Concealer uygulayabilirsiniz. Lokal olarak da cildinizdeki kusurları kapatmanıza yardımcı olacak Radiant Creamy Concealer, Victoria’s Secret makyajının olması gerektiği gibi cildi nemli ve sağlıklı gösteriyor. 

4.    Adım
Cildi biraz ısıtmak ve boyutlandırmak için NARS Laguna Bronzing Cream kullanabilirsiniz. Böylece daha canlı bir ten görünümü de elde etmiş olursunuz.


5.    Adım
Pembe yanaklar Victoria’s Secret meleklerinin ten makyajının en önemli detaylarından. Eğer likit bir allık tercih edeceksiniz, NARS Liquid Blush ya da NARS Afterglow Liquid Blush serisinden ORGASM rengini uygulayabilirsiniz. Toz formunda allıklardan hoşlanıyorsanız da NARS Blush serisinden yine Altın Işıltılı Şeftali Pembe rengindeki Orgasm’a şans verebilirsiniz.

6.    Adım
Yukarda da bahsettiğimiz gibi burun üzerinde, gözlerin iç köşelerine, elmacık kemiklerinin ve dudağın üst çizgisine uygulanan highlighter daha canlı bir ten elde etmenizi sağlar. NARS Multiple Stick – Copacabana parlak inci rengiyle cildi çok güzel aydınlatır ve kremsi formülüyle kolayca uygulanır.

7.    Adım
Göz makyajında parıltılı bir far, ince eyeliner ve yoğun uygulanmış maskara gerekli. Far olarak NARS Quad Eyeshadow – Orgasm, içerdiği 4 farklı tonla da Victoria’s Secret makyajına uyum sağlıyor. 
Kolay uygulama sağlayan mat bitişli NARS Climax Eyeliner ve takma kirpik etkisi yaratarak kirpiklere ekstra hacim veren NARS Climax Extreme Mascara ise göz makyajınızın diğer tamamlayıcı ürünlerinden olmaya aday. 

8.    Adım
Victoria’s Secret makyajının son adımında dudaklar var. Öncesinde pembe alt tonlu bir rujla dudaklarınızı doldurun. NARS Satin Lipstick – Tolede oldukça harika bir tona sahip. Üzerine ise yoğun parlaklık ve dolgun görünüm için NARS Afterglow Lip Shine – Daybreaker uygulayabilirsiniz.

İşte Victoria’s Secret makyajınız hazır!

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ