Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SHISEIDO FUTURE SOLUTION FONDÖTENİN SIRRI NE?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
FUTURE SOLUTION LX TOTAL RADIANCE FOUNDATION SPF20
SHISEIDO
Cildi Aydınlık Gösteren Yaşlanmaya Karşı Direnç Kazandıran Fondöten SPF 15
5.250,00 TL

Fondöten

SHISEIDO FUTURE SOLUTION FONDÖTENİN SIRRI NE?

  • Şubat 23, 2022

Shiseido’nun özel teknoloji ve içeriklere sahip olan Future Solution LX cilt bakım serisinin makyaj ürünü olan Future Solution LX Total Radiance Foundation sadece bir fondöten değil aynı zamanda cildinize Lüx bakım sunan bir üründür. 

Günlük cilt bakımınızı da devam ettiren cilde hem bakım yapan hem de Global Anti-aging özelliği taşıyan bu fondöten cildinizde ki tüm kusurları kapatır, cildinizin daha canlı, ışıltılı ve genç görünmesini sağlar. 

Cildin güzelliğini gözle görülür şekilde yenilemeye ve uzatmaya yardımcı olmak ve yaşlanma belirtilerinin görünümünü azaltmak için özel SkingenecellEnmei ile formüle edilmiştir. İçeriğinde doğada çok nadir bulunan ve Shiseido’ya patentli olan Enmei bitkisi vardır. Bu bitki sayesinde ciltte hücre yenilenmesini destekler ve dolayısıyla cildin de kendi kendini yenileme sürecini de desteklemiş olur.

Aynı zamanda Japon botanikleri Uji Yeşil Çay Özü, Oshima Sakura Yaprağı Özü ve Hokkaido Angelica Kök Özü, yenilenmiş ve cildin canlı görünmesine yardımcı olur.

Shiseido Future Solution LX Total Radiance Foundation SPF15: Kusursuz ve pürüzsüz bir bitiş sağlar. Yüksek kapatıcılığa sahiptir ve cildin içinden gelen parlaklığı yansıtır. Nemli ve parlak bir bitişi vardır. Uzun süre dayanıklı bir fondötendir ve gün içerisinde tazeleme gerektirmez. Spf15 ile cildi güneş ışınlarına karşı korur. Cilt ile bütünleşir, cilde çok güzel bir şekilde uyum sağlar ve yüksek kapatıcılık özelliğine sahip olmasına rağmen doğal görünür. Hassas cilt tipleri de dahil olmak üzere 25+ yaş üzeri tüm cilt tipleri için uygundur.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ