Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SAĞLIKLI BİR CİLT İÇİN BİLMENİZ GEREKEN 20 BAKIM SIRRI! PARLAK CİLT İÇİN YAPILMASI GEREKENLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
WASO YUZU-C BEAUTY SLEEPING MASK
SHISEIDO
Nemlendirici Gece Güzellik Maskesi
2.100,00 TL
EXPERT SUN PROTECTOR LOTION SPF30
SHISEIDO
Suya ve Isıya Dayanıklı, İz Bırakmayan Güneşe Karşı Koruyucu Losyon SPF30
1.650,00 TL
THE TIGER EYE GUA SHA
AURELIA GENEVE
Kalp Şekilli Gua Sha Taşı – Kaplangözü
1.190,00 TL 1.071,00 TL
STAINLESS STEEL GUA SHA
AURELIA GENEVE
Paslanmaz Gua Sha - Çelik
1.190,00 TL 1.071,00 TL
STAINLESS STEEL DUAL ROLLER
AURELIA GENEVE
Paslanmaz Çelikten Çift Başlıklı Roller
1.320,00 TL 1.188,00 TL
STAINLESS STEEL FACE & NECK ROLLER
AURELIA GENEVE
Paslanmaz Çelikten Yüz & Boyun İçin Roller
1.690,00 TL 1.521,00 TL
FACE AND BODY VIBRATING -Y- ROLLER
AURELIA GENEVE
Yüz & Vücut İçin Pilli ve Titreşimli Germanyum -Y- Roller
3.450,00 TL 3.105,00 TL
FACE AND BODY BEAUTY GERMANIUM ROLLER
AURELIA GENEVE
Yüz ve Vücut İçin Anti-Aging Etkili Germanium Roller
1.590,00 TL 1.431,00 TL
SPORTS BB COMPACT SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Kompakt BB Krem SPF50+
2.850,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 50ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
5.450,00 TL
WASO SATOCANE PORE PURIFYING SCRUB MASK
SHISEIDO
Gözenek & Siyah Nokta Temizleyen Peeling Etkili Maske
2.100,00 TL
CLARIFYING CLEANSING FOAM
SHISEIDO
Tüm Ciltler İçin Arındırıcı Köpüren Temizleyici
2.250,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING EYE CONCENTRATE
SHISEIDO
Ultimune Çok Fonksiyonlu Göz Çevresi Bakım Kremi
3.850,00 TL
EUDERMINE ACTIVATING ESSENCE
SHISEIDO
Cildi Güzelleştiren Losyon
4.200,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL

Cilt Bakım

SAĞLIKLI BİR CİLT İÇİN BİLMENİZ GEREKEN 20 BAKIM SIRRI! PARLAK CİLT İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

  • Haziran 25, 2020

Güzel bir cilt, hepimizin en çok arzu ettiği şey. Bu uğurda birçok kozmetik kullanıyoruz. O halde sağlıklı ve parlak bir cilt için 20 bakım sırrı ve yapılması gerekenler neler sizin için derledik.

Gün geçmiyor ki cilt bakımı konusunda yeni bilgiler keşfetmeyelim. Ünlü makyaj artistleri, dermatologlar ve cilt bakım uzmanlarından kaptığımız en temel güzellik sırlarını şimdi sizlerle paylaşıyoruz. Sağlıklı ve parlak bir cilt için uygulamanız gereken adımları sizin için toparladık. O halde hadi gelin yüz nasıl güzelleşir ve daha pek çok bakım sırrını keşfedin.

Cildin pürüzsüz ve parlak olması için doğal yöntemler; Süt tozu ve avokado maskesi

1) Süt tozu 

Geceleri uyumadan önce küveti doldurup sıcak suyun içine biraz süt tozu karıştırırsanız, sütteki laktik asit cildinizi yumuşatır ve pürüzsüz yapar. Sabahları ise süt tozunu su ile karıştırıp macun haline getirip yüzünüze maske gibi uygulayabilirsiniz. Maskeyi kurumaya bırakın ve kuruduktan sonra temizleyin. Cildiniz bebek teni gibi yumuşacık olur.
 

2) Avokado maskesi

Ünlü Dermatolog Whitney Bowe, avokado ve bal ile yapılan maskeyi öneriyor. Kırışıklıkları azaltmak, kuru ve pul pul olmuş cildi nemlendirmek için avokado ve balı karıştırıp, yüzünüze uygulayın. 10 dakika bekletip yıkayın. Haftada birkaç kere uygulayabilirsiniz.
 

3) Düzenli peeling

Parlak cilt için yapılması gerekenler arasında tabii ki cildi düzenli arındırmak da geliyor. Su gibi bir cilt için en temel ve en gerekli bakımı sunuyor. Böylece siyah nokta ve sivilce gibi problemlerden de uzak durmuş olursunuz. Kahverengi toz şeker ve balı karıştırıp, yüzünüze dairesel hareketlerle nazikçe masaj yapın ve cildinizi suyla temizleyin. Bu doğal peeling cildi arındırır, nemlendirir ve besler. 

PEELING NEDİR? NEDEN GEREKLİDİR VE EN İYİ PEELING ÜRÜNLERİ NELERDİR?

 

4) SPF’li nemlendirici

Yaz ve kış aylarında, sağlıklı bir cilt için dışarı çıkarken cildinize güneş koruma faktörlü bir nemlendirici sürün. İster makyaj altına ister tek başına. Cildinizin lekesiz ve pürüzsüz olmasını ancak güneş ışınlarından koruyarak elde edebilirsiniz. Ve bu güneş ışınları sadece yazın değil, kışın da cildimize ulaşır. Shiseido  Waso Shikulime  Color Control  Oil –Free Moisturizer SPF30 , cildi zararlı UV ışınlarından korur ve aşırı parlamayı önler.  Cildin gün boyu mükemmel görünmesini sağlar. Hava kirliliğine karşı koruma etkisi vardır, gün boyunca kirletici parçacıkların cilde yapışmasını önler. 3’ü 1 arada nemlendirme, renk eşitleme ve koruma için cilt tonunuza uyum sağlayan yağsız, renkli nemlendiricidir. 

 

HER MEVSİM MAKYAJ ALTINA GÜNEŞ KORUMASI KULLANMALI MIYIM?
 

5) Yüz masajı

Cildinize makyaj yapmadan önce parmaklarınızla biraz masaj yapın. Bu kan dolaşımını teşvik eder ve cildinize canlılık katar. Yani tam olarak yüz nasıl güzelleşir sorusunun cevabı yüz masajında saklı. Özellikle kuru ve kuruya dönük ciltler bunu makyaj öncesi sürekli yapmalılar. Makyajları daha güzel görünür. Cildin daha pürüzsüz ve parlak görünmesini sağlar. Bu aşamada Aurelia Geneve'in Gua Sha taşları ve yüz bakım aletleri kesinlikle cilt bakım rutininizde olması gereken ürünler! O halde küçük bir keşfe çıkmak için tıklayın
 

6) Temizlik ve nemlendirme

Parlak cilt için yapılması gerekenler listesinde makyaj yapsanız da yapmasanız da cildinizi her akşam yatmadan önce güzelce temizlemeniz geliyor. Çünkü sağlıklı ve güzel görünen bir cildin ilk koşulu, iyi bir temizliktir. Temizlikten sonra da cildinizin doğal nem bariyerini korumak için nemlendirmeyi unutmayın.

YÜZ TEMİZLEYİCİLER ARASINDAKİ FARKLAR NELER? HANGİSİ SİZE UYGUN?
 

7) Allık şart

Herkesin allık kullanmasına gerek vardır. Çünkü allık ile makyajsız bile olsanız taze ve sağlıklı görünürsünüz. Nars Orgasm ile yanaklarınıza doğal ve canlı bir renk verebilirsiniz.
 

8) Plajda yüksek faktörlü güneş kremi

Plajda güneşten korunun ve bronzlaştırıcı yağ kullanmayı aklınızdan bile geçirmeyin! Güneş lekelerinin acımasız olduğunu unutmayın! Shiseido Expert Sun Protector Lotion SPF 50+,  özellikle hassas ciltler ve çocuk ciltlerine özel içerikler seçilerek formüle edilen, güneş koruma faktörü 50 olan güneş kremi. Aynı zamanda Shiseido’ya özgü WetForce teknolojisini barındırıyor, böylece suyla ve terlemeyle koruma etkisi daha da artıyor. Bu üstün UV karşıtı güneş kremi, makyaj altına da kullanılabilir. Kum yapışmaz. Göz yakmaz. Yüz ve vücut içindir.

 

SUDA ETKİNLİĞİ ARTAN BİR GÜNEŞ KORUMASINA NE DERSİNİZ?

 

9) Boyun ihmale gelmez

İş işten geçmeden boynunuza da gereken özeni gösterin. Yaşlılık belirtilerinin en belli olduğu yerlerden biri boyundur.
 

CİLT KONTÜRÜNÜ TOPARLAYAN BAKIM SERUMLARI HANGİLERİ?

 

10) Göz kremine yatırım

İş, yolculuk ya da stres nedeniyle oluşan koyu renkli göz halkalarından kurtulmak için iyi bir göz kremi kullanmak gerçekten çok önemli. Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate, göz çevresindeki koyu halkaları hedef alarak bu bölgeyi aydınlatır ve koyulukları giderir.
 

SHISEIDO’NUN GÖZ KREMLERİNİ KARŞILAŞTIRDIK: HANGİSİ SİZE UYGUN?

11) Serum kullanın

Serumlar değişik minareller, vitaminler ve hücre yenileyici içeriklere sahiptir. Stres, yorgunluk, güneş, yaşlanma gibi sebeplerle hırpalanan cildi içeriden takviye ederek daha sağlıklı görünmesine yardım eder. Çünkü cildin dermal tabakasına kadar inerler. Serum kullandığınız sürece hücreler gerekli takviyeyi aldığından cildiniz eskisine göre daha sağlıklı olur, daha az kırışır, daha az sarkar, daha az lekelenir. Serum, stres ve kötü beslenmeye direnen hücrelere güç verir.
 

SERUM NEDİR? KİM, NASIL KULLANMALIDIR?

12) Tonik kullanın

Cildinizi temizledikten sonra tonik kullandığınız zaman cildiniz daha temiz ve berrak olur.

 

MAKYAJ TEMİZLEMENİN EN ETKİLİ 5 YOLU NEDİR? EN İYİ MAKYAJ TEMİZLEYİCİLER HANGİLERİ?

13) Güneşsiz bronzluk

Her kadın bronzlaştırıcı sürmeli. Güneşe çıkıp bronzlaşmamalı! NARS Laguna Bronzing Cream doğal bronzlaşmış cilt görünümü yaratır. Yüze sıcaklık ve canlılık verir. Laguna ve Casino gibi ikonik renkleri de içeren renk serisi, tüm cilt tonları için doğal güneş öpücüğü etkisi sağlar.

14) Uyurken güzelleşin

Cildin pürüzsüz ve parlak olması için maske arıyorsanız Shiseido  Waso Yuzu -C  Beauty Sleeping  Mask , 8 saat boyunca cilde nem sağlar. Nemi hapsedip, cildin ideal nem seviyesini koruması için cildin bariyer işlevini onarır ve güçlendirir. Cilt donukluğuna karşı mücadele eder. Hafif sulu, taze ve serinletici jel kıvamında cilde hızla emilecek şekilde tasarlanmıştır. Sağlıklı ve dinlenmiş bir görünüm ortaya çıkartır.

 

UYURKEN GÜZELLEŞTİREN CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ NELER?
 

15) Kremleri buzdolabında saklayın

Göz kremlerinizi kullandıktan sonra buzdolabında saklamak, ürünlerinizin ömürlerini uzatır. Aynı zamanda sürdüğünüzde cildinizde tazelik etkisini anında hissetmenizi sağlamaları ve göz altındaki şişlikleri indirmeleri de cabası…
 

16) Bol su için

Cilt güzelleştirme yolcuğunuzda elbette bir klasik de bu... “Günde en az 2 litre” diyor uzmanlar. Bunu başarabilirseniz, ciltteki etkisini anında görebilmeniz mümkün. Cilt gerginleşiyor, eskisine göre daha az kuruyor. Su içmekte zorlanan gruptaysanız, suyunuza limon, zencefil ya da nane yaprağıyla aroma katabilirsiniz.
 

17) Sigaraya hayır!

Cilt nasıl güzelleşir sorusuna cevap ararken sağlıklı bir cilde sahip olmak istiyorsanız, sigara kullanımına son verin. Bu zararlı alışkanlık, cildin nem dengesini alt üst ediyor ve derin kırışıklıklar oluşmasına yol açıyor.
 

18) En az 7 saat uyku

Güzel bir cilt, sağlıklı beslenme ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmanın yanı sıra yeterince uykuya da gereksinim duyuyor. En azından 25 yaşın üzerindekiler için... Yüzümüzü güzelleştirmek için ne yapmalıyız diyorsanız, hafta içi üç-dört saatlik uykuyla yetinip, hafta sonu akşama kadar uyumak yeterli olmayacaktır. Uzmanlar, en az 7 saatlik bir uykunun sağlıklı olduğunu belirtiyor.
 

19) Sağlıksız beslenme

Fast-food ve tatlılar belki herkeste sivilceye neden olmuyor ama cildin mat ve yorgun görünmesinde etkili oluyor. Cildinizin gerçek anlamda sağlıkla ışıldamasını istiyorsanız, taze besinlerle beslenmeli ve vitamin almalısınız.
 

20) Yaşınıza göre ürün kullanın

30’lu yaşlarda muhtemelen 20’lerinizde kullandığınız cilt bakım ürünlerini kullanmıyorsunuz. 20’li yaşlarda da 40’lı yaşların bakım ürünlerini kullanmamalısınız. Yaşınıza uygun cilt bakım ürünleri kullanırsanız etkili sonuç alırsınız.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ