Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HOLLYWOOD’A MAKYAJ YAPIYOR: RACHEL GOODWIN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İLİŞKİLİ ÜRÜN
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
VELVET MATTE LIP PENCIL
NARS
Kadifemsi Mat Kalem Ruj
1.370,00 TL
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Röportajlar

HOLLYWOOD’A MAKYAJ YAPIYOR: RACHEL GOODWIN

  • Temmuz 20, 2020

Herkesin gözü onun üstünde! Çünkü dünyanın en ünlü starlarına makyaj yapıyor. Rachel Goodwin Allure ile yaptığı röportajda kendisi hakkında ve Nars hakkında merak edilenleri cevapladı. 

 

Neden Nars ile çalışıyorsunuz?

Bir sanatçı olarak François Nars’ın markayı yaratmasının ardında sıradan bir güzelik ideali değil, bir felsefe olduğunu biliyorum. Bu, makyajı en anlamlı biçimde kullanmanın yolunu ifade ediyor aynı zamanda. Sıradışı, cesur, yapılmayanı yapan ve güzelliği sadece kusursuzlukta değil, genel geçer kabul gören güzellik anlayışı dışında da kabul eden eden mükemmel bir felsefe bu. Makyaj sanatçısı ve marka arasında bağ olmalı. Ben bu bağı Nars ile kurduğumdan dolayı buradayım.
 

Şahsi olarak güzellik anlayışınız nedir?

Güzellik, mutlaka güzel olmak ya da güzel görünmekle ilgili bir şey değil. Güçlendirici, heyecan verici ve yaratıcı bir şey. Makyajı da bu yönde yapıyorum. Kadınların kendilerini böyle görmesini ve bu biçimde hissetmesini sağlamak hoşuma gidiyor. François’in de makyaj anlayışı budur; güçlü ve ilginç kadınları sever. Zaten koleksiyon yüzü olarak bu tarz kadınları seçtiğini farketmişsinizdir.
 

Nars'ı profesyonel bir marka olarak adlandırdın, ama aynı zamanda günlük hayattaki her kadına hitap ediyor. Bunu nasıl açıklarsın?

Aslında açıklaması zor ama şöyle anlatmaya çalışayım; Nars, yarattığı ürünlerle kişiliğimizin farklı taraflarıyla oynuyor. Cinselliğe, eğlenceye kısaca her şeye hitap ediyor. Örneğin Orgasm ürünü bunun en belirgin örneği. İsmiyle tabuları yıkan ve herkese yakışan renkte bir allık... 
 

Ayrıca bu kadar popüler olmasının nedeni, insanlara gerçekten iyi ürünler sunduğu için. Nars asla hayal kırıklığına uğratmaz. Ürünlerin güçlü pigmentleri vardır ve size kendinizi sanatçı gibi hissettirir. Bir de Shiseido öğesinin de bulunması, formüllerin çok iyi ve gelişmiş olmasını sağlıyor. Bu da içerikte ve çeşitte olağanüstü bir zenginlik yaratıyor.


 

Sanki en sevdiğin çocuğunu seçmek gibi bir şey ama en sevdiğin Nars ürününü seçmek zorunda kalırsan, ne olurdu? 

The Velvet Matte Red Square kalem ruj gerçekten ikonik ve benim yıllardır kullandığım bir ürün. Ayrıca Radiant Creamy Concealer’da yeri dolmaz bir kapatıcı bence. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ