Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÖZ ÇEVRESİ KURULUĞUNA HANGİ KREM İYİ GELİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EYE CREAM
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Göz Çevresi Kremi
4.950,00 TL
FUTURE SOLUTION LX EYE&LIP CONTOUR REGENERATING CREAM
SHISEIDO
Göz ve Dudak Çevresi Yapılandırıcı Bakım
8.450,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING EYE CONCENTRATE
SHISEIDO
Ultimune Çok Fonksiyonlu Göz Çevresi Bakım Kremi
3.850,00 TL

Cilt Bakım

GÖZ ÇEVRESİ KURULUĞUNA HANGİ KREM İYİ GELİR?

  • Temmuz 19, 2022

Bu konu başlığı dikkatinizi çektiyse siz de göz çevrenizde ki kuruluktan ve kuruluğun beraberinde getirdiği endişelerden muzdaripsiniz demektir. Hiç endişelenmeyin bu yazımızda size göz çevrenizdeki kuruluktan kurtulmanız, pürüzsüz bir göz çevresine sahip olmanız için tüm bildiklerimizi aktaracağız fakat öncesinde Göz çevresi ile ilgili merak edilen tüm sorulara da kısaca yanıt vermek isteriz.

Göz kremi şart mı?

Göz çevremiz cildimizin geri kalanına göre çok daha ince bir deriye sahiptir ve oldukça hassastır. Ve günlük yaşantımızda en çok dokunduğumuz yer de göz çevremizdir. Ayrıca yaptığımız mimikleri de hesaba katarsak göz çevremiz hızlı bir şekilde deforme olmaya meyillidir. Öyle ki yaş ile birlikte de ilk yaşlanma belirtileri göz çevresinde kendi gösterir. Göz çevresi çok önemlidir ve her zaman özel bir bakıma ihtiyaç duyar. Bu sebeple göz çevresi bakım kremi kullanmamız hem bugün hem de gelecekte oluşacak hasarları önlemek için şarttır. 

Göz çevresi kremi kaç yaşında kullanılır?

Göz çevresi bakım kremlerini erken yaşlar itibariyle düzenli bir şekilde kullanmaya başlamak uzun vadede çok daha etkili sonuçlar almamızı sağlar. Göz çevresi bakım kremleri 20’li yaşlar itibariyle kullanılmaya başlanmalıdır. Göz çevresi bakım kremleri farklı yaş aralıklarına ve farklı endişelere uygun olarak formüle edilir. Sizde yaşınıza ve endişelerinize uygun göz çevresi bakım kreminizi seçmeyi ve düzenli kullanmayı ihmal etmeyin. 

Göz altı morlukları için hangi krem?

Son zamanlarda en çok sorulan sorulardan biri de bu soru. Göz çevresinde ki morluklar, koyu halkalar birçok kadının hayatını kâbusa çeviriyor. Göz altı morluklarının birçok sebebi vardır. Bunlardan en önemlisi genetik olandır. Bunun haricinde ise yorgunluk, düzensiz uyku, düzensiz beslenme, stres ve yaş alma morlukları tetikleyen sebeplerdendir. Fakat bakım kremleri ile morluk görünümünü iyileştirmek de mümkündür. Burada önemli olan doğru ürünü seçmek ve düzenli kullanmaktır. 

Göz çevresi kremi nasıl seçilir?

Burada ilk önemli adım göz çevresi için özel olarak formüle edilmiş göz çevresi bakım kremlerini seçmektir. Çünkü yüz kremlerini göz çevresine kullanmak kesinlikle yanlıştır. Günlük olarak kullanacağın göz çevresi kremini seçerken göz çevrenin iyi bir şekilde nemlenmesini ve beslenmesini sağlayacak bir göz kremi ve endişelerine uygun bakım özelliğine sahip olmasına özen göstermelisin. 

Göz altı kremi ne zaman kullanılmalı?

Göz çevresi bakım kremleri her gün sabah ve akşam düzenli olarak mutlaka kullanılmadır. Sıralama olarak ise temizlenmiş ve nemlendirilmiş cilde bakım rutininin son adımında göz çevresine uygulanmalıdır. Bu sıralama gündüzleri ise daha farklı olacaktır çünkü göz çevresini de tıpkı cildimiz gibi koruma altına almalıyız, bu nedenle de gündüzleri bakım rutininde güneş koruyucunuzdan önce göz çevresi bakım kreminizi uygulamanızı tavsiye ederiz.

Göz çevresi bakımı nasıl olmalı?

Göz çevresi bakımını yapmadan önce elbette tıpkı cildimizde olduğu gibi göz çevremizde de ilk dikkat etmemiz gereken şey temizliktir. Göz çevresi temizliği göz çevresi bakımınızın ilk adımı olmalıdır. Gün boyu göz çevremizde olan makyaj ürünleri ve günün tozu, kiri derinlemesine temizlenmelidir. Daha sonrasında ise bakım rutininiz için seçtiğiniz endişelerinize uygun olan göz çevresi bakım kreminizi rahatlıkla uygulayabilirsiniz. 

Göz altı kuruluğu nasıl geçer?

Bunun için de yine kendi cilt tipinize uygun bir krem kullanarak işe başlamalı, eğer geçmeyen bir kuruluk söz konusuysa bir dermatoloğa görünmeniz gerekebilir.

Göz çevresine ne iyi gelir? Göz çevresi kuruluğu için krem

Bu sorunun cevabı için yukarıda kısaca cevaplamaya çalıştığımız soruları baz alabiliriz. Sizin göz çevrenize iyi gelecek olan göz kremi tamamen yaşınıza ve göz çevrenizde yaşadığınız endişelerinizle alakalıdır. Genelleme yapacak olursak da göz çevresine en iyi gelecek şey her zaman onu düzenli bir şekilde nemlendirmeniz olacaktır. 

Yaşınıza ve göz çevrenizde ki endişelerinize uygun olan göz çevresi kuruluğu ya da göz altı kuruluğu için bakım kreminizi bulmanız ve bakım rutininize eklemeniz için bizim önerilerimiz;

1.    Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate: İlk kez göz bakım kremi kullanacak olanlar dahil, göz çevresinde birden fazla endişe yaşayanlar için çok fonksiyonlu bakım yapma özelliğine sahip bir göz çevresi bakım kremidir. Göz çevresinde ki 5 ana endişe üzerinde etkilidir. Bunlar; Morluk – şişkinlik- ince çizgiler- kuruluk – sarkma’dır. Göz çevresinde var olan hasarları onarır ve göz çevresi cildinin savunma gücünü artırarak gelecekte oluşacak hasarları önler. 20 yaş itibariyle herkes için uygundur.

2.    Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream: Göz çevresinde kuruluk, ince çizgi ve kırışıklık endişesi olan 30+ yaş ve üzeri kişilerin vazgeçilmesi olan bu göz çevresi bakım kremi çok özel teknoloji ve içeriklere sahiptir. Göz çevresinde sebebi stres olanlar dahil 6 tip kırışıklığa karşı hızlı ve etkileyici bir çözüm sunar. Anında daha pürüzsüz, dolgun, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümü azalmış bir göz çevresi görünümü yaratır. İçeriğinde AQUA PEPTIDE vardır bu içerik ile Kırışıklığa dayanıklılık sağlar ve göz çevresi cildinin esnekliğini arttırır.

3.    Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream: İçeriğinde Retinol bulunan, yaşlanma ve yorgunluk belirtilerine karşı daha fazla direnç için cildin doğal hyalüronik asit üretimini destekleyen, cildin yenilenmesini teşvik eden Sarkma, koyu halka ve kırışıklık gibi yaşlanma belirtileriyle savaşmak isteyen 30+ yaş için uygun bir göz çevresi kremidir. Sıkı, gergin ve aydınlık bir göz çevresi için esneklik kaybına neden olan yaşlanma faktörlerine karşı direnir yoğun nemlendirme ve canlılık kazandırır.

4.    Shiseido Future Solution LX Eye and Lip Contour Regenerating Cream: Yaşlanmanın gözle görülen belirtilerini hedef alarak cildin esnekliğini hem bugün hem de gelecekte koruyan yeniden yapılandırıcı global anti- aging bakım yapan göz çevresi ve dudak çevresi bakım kremidir. İçeriğinde doğada nadiren bulunan Enmei bitkisi vardır. Bu bitki, ömür boyu süren güzel ve genç cilt için hücre çoğalımını arttırır. İnce çizgi, sarkma, koyu halka ve kırışıklık probleminden endişe eden herkes kullanabilir.


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ