Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÖZ KAPAKLARIMI NEMLENDİRMEK İÇİN NE KULLANABİLİRİM?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
ULTIMUNE POWER INFUSING EYE CONCENTRATE
SHISEIDO
Ultimune Çok Fonksiyonlu Göz Çevresi Bakım Kremi
3.850,00 TL
ULTIMUNE EYE SET
SHISEIDO
Ultimune Bakım Seti
6.540,00 TL 5.559,00 TL
STRENGTH & BRIGHTENING & LIFTING SET
SHISEIDO
Güçlendiren & Parlatan ve Lifting Etkili Set
6.248,00 TL 5.625,00 TL

Cilt Bakım

GÖZ KAPAKLARIMI NEMLENDİRMEK İÇİN NE KULLANABİLİRİM?

  • Temmuz 10, 2023

Göz kapağına krem sürülür mü diye merak ediyorsanız ve kuru göz kapakları için göz kremi arayışındaysanız, bunları keşfetmek için kesinlikle doğru yerdesiniz!

 

Gözlerimiz duygularımızın, ifadelerimizin ve en önemlisi genç bir görünümün en önemli göstergesidir. Tazelenmiş bir göz çevresi ile yorgun bir göz çevresi arasındaki fark, yüzün de genel olarak nasıl göründüğünü büyük ölçüde etkiliyor. Yani göz çevresi bakımı, hiç de ihmal edilmemesi gereken bir konu. Hele de yaşlanma belirtileriyle birlikte kuru bir göz çevresine sahipseniz. Çünkü kuru bir göz çevreniz varsa ve göz kremi kullanmıyorsanız, oluşan kırışıkların iyice yerleşmesine neden olursunuz ve oluşabilecek kırışıklıklara da erken davetiye çıkarırsınız. 

Göz kremi nasıl sürülür?
- Ürün pompalı bir kabın içerisindeyse, yüzük parmak ucunuz pompanın ağzına değmeyecek şekilde ürünü parmak ucunuza sıkıp gözünüzü uygulayın.
- Göz kremi bir kavanozdaysa, kendi uygulama aplikatörüyle ürünü içerisinden alıp uygulayabilirsiniz. Eğer yoksa da kulak pamuğundan yardım alabilirsiniz. Çünkü parmaklarınızla direkt ürünü almak, mikropların yayılmasına neden olabilir.
- Üst ve alt göz kapaklarınıza az miktarda göz kremi sürün ve ürünün bezelye tanesinden daha büyük olmamasına dikkat edin. Çünkü fazla ürün uygulamak da bu sefer cildinizin yağlanmasına sebep olabilir. 

Göz kremi ne zaman sürülür?
Kullandığınız göz kreminin nemlendirici ve canlandırıcı etkilerini kısa sürede gözlemlemek için düzenli şekilde sabah ve akşam cilt bakım rutininize dahil etmelisiniz.

Göz kapaklarınızı nemlendirmeli misiniz? Göz kremi göz kapağına sürülür mü ?
Göz kapaklarında göz kremi kullanabilir misin? İşte bu sorunun cevabını arıyorsanız, doğru formül ve ürünle cevap kesinlikle evet. Seçtiğiniz göz kreminin kullanımı buna uygun olduğu sürece ve özellikle de göz kapağı kuruluğu yaşıyorsanız göz kapaklarınıza ince bir şekilde göz kremi uygulamanızda hiçbir sakınca yok. Aksine kırışıklıklar için son derece faydalı.

Kuru göz kapakları için göz kremi
Göz kapakları nasıl nemlendirilir diye soracak olursanız, göz kremi nasıl sürülür kısmında bahsettiğimiz gibi yüzük parmağınızla aldığınız ürünü göz altına çevresine ve göz kapağına hafif masaj yaparak uygulayabilir, böylece göz kapaklarınızı da nemlendirebilirsiniz.

Kuru göz kapakları için göz kremi arayışındaysanız, Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream göz kapağı kırışıklıkları da dahil olmak üzere 6 çeşit göz kırışıklığı üzerinde şahane etkilere sahip. Terayağı gibi yapısı sayesinde hem kolay uygulama hem de yoğun nemlendirme sağlıyor. Üstelik göz kapaklarınızda da güvenle kullanabilirsiniz.

Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate ise canlı ve genç görünen bir göz çevresi için önerebileceğimiz diğer ürün. Göz kapaklarınızda da kullanabileceğiniz, ilk yaşlanma belirtileriyle savaşan bu göz çevresi kremi koyu halkaları, şişkinliği, donukluğu ve yorgunluğu ortadan kaldırıyor. Gün boyunca göz çevresini nemlendirir. Sadece 1 hafta kullanım sonrasında koyu halkalar, şişkinlikler ve ince çizgileri gözle görülür şekilde azaltıyor.

Eğer göz çevrenizde çok daha kısa sürede çok daha etkili sonuçlar gözlemlemek isterseniz, önce Ultimune Eye serumu uygulayabilir, ardından da Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream ile göz çevrenize mükemmel bir bakım yapabilirsiniz. Bu ikiliyle canlı ve genç görünen bakışlara sahip olmanız adeta kaçınılmaz!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ