Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ERKAN ULUÇ: DUAL INTENSITY ALLIKLAR HAYAT KURTARIYOR!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Allık

ERKAN ULUÇ: DUAL INTENSITY ALLIKLAR HAYAT KURTARIYOR!

  • Temmuz 19, 2020

Ünlü makyaj artisti Erkan Uluç da Nars Dual Intensity allıkları çok seviyor. Birçok özelliği olan bu allıkları Uluç’tan dinleyelim...

Kozmetik dünyasındaki yenilikleri en çok onlar takip ediyor. Çünkü işleri bu! En mükemmeli ve en konforlusunu arıyorlar... Makyajı kusursuz yapmak için. Kimlerden mi bahsediyoruz? Profesyonel makyaj artistlerinden elbette. Türkiye’nin en iyi makyaj artistlerinden biri olan Erkan Uluç’a da Nars Dual Intensity allıkları sorduk. Cevabı: “Bu allıklar hayat kurtarıyor!” oldu. Sebeplerini ise kendi ağzından yazdık. 
 

“Dual Intensity allıkları makyajda çok severek uyguluyorum çünkü bu allıklar kelime anlamı ile sadece ‘allık’ değil. Aydınlatıcı hatta far olarak da kullanabiliyorum. Makyaja renk, derinlik ve parlaklık katıyorlar. Ten makyajını tek başına üstlenebiliyorlar bile bazen...
 

Dual-Intensity farlar ile aynı seriden olan Dual-Intensity allıklar da aynı farlar gibi çift kullanıma sahip. Islak ve kuru kullanıma sahip bu allıklar, bir palette 2 renk olarak yer alıyor. Bunları birçok amaçla kullanabiliyorum. Boyutlandırma ve kontür için en favorim Craving, günlük hayatta allık olarak da Adoration bence çok ideal.”



 

Dual Intensity allıklar neden ‘hayat kurtarıyor’?

 

Erkan Uluç’un favorisi Dual Intensity allıkların marifetlerini madde madde inceleyelim.
 

-Bu çift kullanıma sahip allıklar, yüzde benzersiz boyutlar yaratıyor. Çünkü Nars’ın “Saydam Prizma Teknolojisi” ile formüle edilmişlerdir.

 

- Metalik ve ıslak etkili bir görünüm için fırçayı nemlendirerek ürünü uygulamak, genelde gece makyajı için idealdir. Çünkü parlak ve kalıcı, yoğun bir allık görünümüne sahip olursunuz.

 

-Doğal görünümlü bir parlaklık için de kuru uygulama yapabilirsiniz. Allıkların tüm tonları zaten satenimsi bir ışıltıya sahiptir.

 

 

- Çok boyutlu bir ışıltı için her iki tonu da birbiriyle karıştırarak uygulayabilirsiniz. Bu da yüzde inanılmaz efektler yaratır. Özellikle Panic ve Fervor bunun için idealdir. 

 

JubilationAdorationCravingFrenzy isimli allıkların açık rengini aydınlatıcı olarak tek başına da kullanabilirsiniz. Islak veya kuru... Diğer rengini ise allık olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

 

CravingFervorFrenzyJubilation renklerini far olarak da kullanabilirsiniz. Nars Wet/Dry Eyeshadow Brush #49'u bu uygulama için kullanabilirsiniz.

 

- Dual-Intensity allıklar için özel olarak tasarlanan ıslak ve kuru kullanılabilen Nars Wet/Dry Blush Brush #23 no’lu fırçası ile üründen almak istediğiniz performansın en iyisini elde edersiniz. 




"Deniz Akkaya'ya Dual Intensity allıkların Fervor rengini kullanıyorum. Cilde doğal bir ışık ve tazelik veriyor. Beyaz tenli olduğu için bu renkler ona çok yakışıyor.

Sarışın ve buğday tenlilerde de bence Jubilation çok iyi duruyor. Aslı Şen'e bir keresinde bununla makyaj yapmıştım, çok beğenmişti. Allığın gold kısmını aydınlatıcı diğer rengini allık olarak kullanmıştım. Nefis bir aydınlık ten makyajı olmuştu."

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ