Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EDİTÖRÜN SEÇİMİ: KIŞIN YANIMDAN AYIRMADIĞIM GÜZELLİK ÜRÜNLERİM
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürün
WHITE LUCENT BRIGHTENING GEL CREAM
SHISEIDO
Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Jel Krem
4.550,00 TL
NORTHERN LIGHT SMOOTHING CREAM
POLAAR
Normal ve Kuru Ciltler için Cilt Pürüzsüzleştirici Krem
1.850,00 TL 1.195,00 TL
WHITE LUCENT OVERNIGHT CREAM & MASK
SHISEIDO
Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Gece Bakımı (Maske&Krem)
5.250,00 TL
MOISTURE HANGOVER HAIR ELIXIR
WE ARE PARADOXX
Çok Yönlü Nemlendirici Vegan Saç İksiri
1.475,00 TL 1.175,00 TL
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL

Cilt Bakım

EDİTÖRÜN SEÇİMİ: KIŞIN YANIMDAN AYIRMADIĞIM GÜZELLİK ÜRÜNLERİM

  • Ocak 15, 2021

MakyajTrendi editörü olarak şimdi size kışın yanımdan asla ayırmadığım favori ürünlerimi sıralayacağım. Nars, Shiseido, Polaar ve We Are Paradoxx ürünlerini deneyimlemiş biri olarak hazırladığım bu favoriler listesinin sizin için oldukça yararlı olacağını düşünüyorum.

Değişen mevsim koşullarına göre cilt bakım ürünlerini ve makyaj malzemelerini değiştirmek önemli. Yaz ve kış aynı ürünleri kullanmamalısınız çünkü mevsimsel farklılıklar cilt ihtiyaçlarını da değiştiriyor. Kışın cilt bakımında daha nem odaklı ve cilde canlılık, aydınlık veren ürünleri tercih etmeniz iyi olur. Makyaj malzemelerinizde de pudra dokulu ürünler yerine daha kremsi ve likit ürünleri kullanabilirsiniz.

Gelelim şimdi kış favorilerime… Soğuktan ve rüzgardan cildim nemsiz, kuru, yer yer kızarık ve pürüzlü, mat bir hale geliyor. Eminim birçoğunuzun da bu tür cilt sıkıntıları vardır. Peki, kışın cildim için hangi ürünleri kullanıyorum?

Gündüz //Aydınlatıcı Jel Krem: Shiseido White Lucent Brightening Gel

Bu jel krem parlak, ışıltılı ve eşit tonlu bir cilt için canlandırıcı ve lekelere karşı cildi aydınlatıcı özellik taşıyan jel kremdir. Kuruluktan kaynaklanan ince çizgilerin oluşmasını önlemek için cildi 24 saat nemli tutuyor. Anında nem ile doymuş cilt görüntüsü sağlıyor. Bu görünümü çok sevdiğimden sabahları temiz cilde mutlaka bu nemlendiriciyi uygularım.

Gündüz// Koyu Halkaları Aydınlatan Göz Çevresi Kremi: Shiseido Essential Energy Eye Definer
 

Bu göz çevresi kremim olmadan asla güne başlamam. Göz çevresini hem nemlendiriyor, hem resmen kapatıcı gibi gözaltlarını aydınlatıyor. Eğer dijital ekran karşısında uzun vakitler geçiren biriyseniz bu kremi kullanmalısınız. Dijital ekranın (bilgisayar-cep telefonu) zararlı etkileriyle savaşan ve enerji dolu görünen gözler için koyu halkaları, şişlikleri ve ince çizgileri gözle görülür şekilde azaltan, 24 saat nemlendirici etkili göz çevresi kremi.

Gündüz ve-veya Gece //Cilt Pürüzsüzleştirici Krem: Polaar Northern Light Smoothing Cream

%94’ü doğal içeriklerden oluşan, Sibirya zeytini içeren cilt pürüzsüzleştirici bu kremi, haftada 2-3 kere White Lucent yerine uyguluyorum. Dönüşümlü olarak farklı içerikli ürün kullanmak cildime iyi geliyor. Bu kremin özelliklerine gelirsek, cilt dokusunu düzeltiyor ve fazla sebumu ortadan kaldırıyor. Cilde ışıltı kazandırıyor. Cilt kalitesi gözle görülür şekilde iyileşip cilt dokusunu düzeltiyor ve cildin fazla yağ salgısı dengeleniyor. Böylece cildim daha dengeli, sağlıklı ve canlı görünüyor.

Gece // Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Gece Bakımı (Maske&Krem): Shiseido White Lucent Overnight Cream & Mask
 

Bu çok yönlü gece bakım kremi EFSANE! Cildi güçlü şekilde aydınlatma özelliği taşıyan ve 2 farklı şekilde de kullanılabilen gece bakımıdır. Sabah uyandığınızda cilt tonunun daha eşit, daha parlak ve daha canlı olmasını sağlayan, maske ve gece kremi olarak kullanılabilen bir bakım ürünü. Cilde hafif ve ipeksi bir aydınlık veriyor. 1 ay sürekli kullanımdan sonra cilt gözle görünür şekilde daha aydınlık hale geliyor. Shiseido White Lucent Brightening Gel Cream ile beraber kullanıyorum. Onu gündüz uyguladığımda gece de bunu kullanıyorum. Birlikte kullanıldığında 1 ay sonra leke görünümü bile hafifliyor.

Ürünü maske olarak kullandığınızda badem büyüklüğünde bir miktar, gece kremi olarak kullandığınızda ise daha kalın bir tabaka olarak yüzünüze uygulayabilirsiniz.

Gece //Gece Güzellik Maskesi:  Waso Beauty Sleeping Mask

White Lucent’i maske olarak kullanmadığım zamanlar mutlaka Waso Beauty Sleeping Mask’ı kullanıyorum. İstediğim sıklıkta kullanıyorum. Göz çevreme bile sürüyorum. Verdiği hissi ve nemi çok seviyorum. Cildi derin bir uyku çekmiş gibi canlı gösteren, yüzden temizlenmesi gerekmeyen jel yapıda bir gece maskesi. Geceleri uyumadan önce cilt bakımımın son aşaması olarak cildime uyguluyorum ertesi güne canlı, nemli, iyi dinlenmiş ve ışıldayan bir ciltle başlamamı sağlıyor.

SAÇ SERUMU // Çok Yönlü Hayat Kurtarıcı Saç İksiri: We Are Paradoxx Hangover Hair Elixir

Saçları da unutmamak lazım. Cildimiz kadar saçlar da kışın soğuk havadan olumsuz etkileniyor. Bu saç iksiri kışın soğuklarda vazgeçilmezim oldu. Hangover Hair Elixir, %97’si doğal olan saç bakım iksiridir. Saçlara parlaklık, nem ve düzleştirme etkisi veriyor. Özellikle donuk, yıpranmış ve cansız saçları olanlar için mükemmel. İster boyalı, ister doğal saçlar olsun, her çeşit saça eşsiz bir bakım yapıyor. Saçlara yoğun nem veriyor. Donuk, kuru saçlara parlaklık katar ve elektriklenmeyi yok ediyor. İçeriğinde İrlanda viskisi, Argan yağı, Hindistan cevizi yağı, soya yağı var. Saçtan durulanmaz. Nemli veya kuru saça uygulayabilirsiniz. Sadece uçlara ve çok az miktarda uygulayın. İpeksi saçlar garanti!

Makyaj // Parlaklık Arttırıcı Ten Ürünü: Nars Tinted Glow Booster


Yaz ve kış parlak, aydınlık, nemli görünümlü ciltleri seviyorum. Ama özellikle kışın bu parlak görünümü daha çok istiyorum. Bence cildi en sağlıklı gösteren şeylerden biri, parlaklık. Nars Tinted Glow Booster, cilde çekici bir ışıltı ve kusursuz bir görünüm veren parlaklık arttırıcı ten ürünü. İçeriğindeki Jojoba Hydraglow Kompleksi, nemli, ıslak bitiş ile cilde anında ve gün boyu süren bir nem sağlıyor. Kusurları farkedilir derecede bulanıklaştırıp cildin doğal ışıltısını geliştirerek görünümünü pürüzsüzleştiriyor. İster çıplak tene sürün, ister fondöten altına veya üstüne sürün. Sonuç o kadar mükemmel ki, neden daha önce bu ürünü keşfetmedim diyeceksiniz.

Makyaj // Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten: Nars Sheer Glow Foundation

Yıllardır bu fondötenden vazgeçemem. Yeni ürünleri denerim ama istikrarlı şekilde yine buna dönüyorum. Bence her kadının makyaj çantasında bu fondötenden 1 tane olmalı. Neden? Nars Sheer Glow, cilt tonunu eşitleyen, ince yapılı, cildin ışıltısını ortaya çıkaran bir fondöten. Cildi nemlendiriyor ve daha parlak, yumuşak, pürüzsüz olmasını sağlıyor. Saten bitişli. Orta kapatıcılığa sahip. Kalıcılığı yüksek. Cildi taze, genç ve sağlıklı gösteriyor. Çizgilere dolmaz ve ışık efekti ile cildi gergin ve sıkı gösterir. Yorgun görünümü gizler.

Siz söyleyin, bir fondöten daha ne yapsın?

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ