Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAZIN KURUYAN CİLDİNİZİ HAYATA DÖNDÜRECEK ÖNERİLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
WASO SATOCANE PORE PURIFYING SCRUB MASK
SHISEIDO
Gözenek & Siyah Nokta Temizleyen Peeling Etkili Maske
2.100,00 TL 1.680,00 TL
PURETÉ ARCTIQUE EXFOLIATING POWDER
POLAAR
Cildi Arındıran Toz Peeling
1.090,00 TL 872,00 TL
VITAL PERFECTION LIFTDEFINE RADIANCE FACE MASK
SHISEIDO
Yüz & Jawline (Kontur çizgisi) Şekillendirme ve Toparlama Uzmanı Maske
6.950,00 TL 5.560,00 TL
ULTIMUNE EYE SET
SHISEIDO
Cilt Bariyerini Güçlendirici & Ödem Giderici Bakım Seti
6.540,00 TL 5.232,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING EYE CONCENTRATE
SHISEIDO
Ultimune Çok Fonksiyonlu Göz Çevresi Bakım Kremi
3.850,00 TL 3.080,00 TL

Kuru Cilt

YAZIN KURUYAN CİLDİNİZİ HAYATA DÖNDÜRECEK ÖNERİLER

  • Eylül 16, 2024

Tüm çabalarımıza rağmen, yaz sonrasında cildiniz kurumuş ve donuklaşmış olabilir. Ancak parlaklığını geri kazandırmanın yolları var.

Çok fazla güneşe maruz kalmak cildinize ciddi zararlar verebilir. Güneş ışınları cildinizin nemini ve doğal yağlarını alarak cildinizi görünür şekilde daha kuru hale getirir ve derinlemesine nemlendirmeye ihtiyaç duymasına neden olur. Yaz sonrası böyle bir sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki basit adımları takip etmekle işe başlayabilirsiniz.

Kuru cilt nasıl belirlenir?
- Yüzünüzde gerginlik mi hissediyorsunuz?
- Cildiniz hiç parlamıyor mu?
- Makyajınız gün boyu kalıcı olmuyor mu?
- Bazen cildinizde hafif kızarıklıklar mı oluşuyor?
- Yoğun bir krem kullandıktan sonra cildiniz yenilenmiş gibi mi hissediyor?
Tüm bu soruların cevabı "Evet" ise, büyük ihtimalle kuru ciltten muzdaripsinizdir.

1- Haftada 1-2 kez peeling yapın
Yaz aylarında artan sıcaklıklar ve artan nem seviyeleriyle cildiniz daha yağlı hale gelebilir ve normalden daha fazla terleyebilirsiniz. Bu ter ve yağ parçacıkları gözeneklerinizi tıkayabilir. Kuru ve susuz cilt yaz aylarında daha kuru hissedebilir ve pul pul bir görünüm ortaya çıkabilir. Tüm bu faktörler cildin donuk ve cansız görünmesine neden olur. Gözeneklerinizi açmak ve pullu ciltten kurtulmak için cildinizi eksfoliye ederek işe başlamalısınız.

Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask, gözeneksiz ve pürüzsüz görünen bir cilt için kirleri ve inatçı siyah noktaları hedef alan, gözenekleri derinlemesine arındıran mineral kil maskesidir. Nazik peeling etkisiyle cildi kurutmadan ölü cilt hücrelerinden arındırır. 3’ü 1 arada işlevi vardır: Temizleme, arındırma ve peeling.

Polaar Pureté Arctique Exfoliating Powder cildi temizleyen, arındıran ve daha canlı hale getiren toz peeling’tir. %99 doğal formüle sahiptir ve suyla temas ettiğinde hafif bir köpüğe dönüşür. Cildin üst katmanlarındaki derinin atılmasını hızlandırarak cilt dokusunu düzeltir ve cildin ışıltısını artırır.

2- LED maske kullanın
Birçok cilt sorununu ele almak için harika olan LED ışıklı maskeler, parlak ve pürüzsüz bir cilde kavuşmak için de devreye giriyor. Mesela kırmızı ışık, cildin doğal nemini artırmaya yardımcı olabiliyor. Sadece burada tutarlılığın önemli olduğunu unutmamalısınız. LED ışık terapisi uzun vadeli bir süreçtir, haftada beş gün evde bir cihaz kullanırsanız, yaklaşık altı hafta sonra sonuçları görebilirsiniz.

3- Cildinizi kağıt maskeyle şımartın
Kuru bir cildi hızlı olarak canlandırmak için kağıt maskelerden daha iyisi yok. Cildinize ekstra nem desteği sağlamak ve daha canlı bir görünüm elde etmek için kağıt maskeleri haftalık bakım rutininize dahil edebilirsiniz. 

Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Face Mask, cilde anında sıkılık, toparlama ve gerginlik kazandıran V şeklinde maskedir. Sarkma görünümünü anında azaltır. Yüz konturunun hemen belirginleşmesini sağlar. Özellikle çene hattını hedefler. Gülümseme çizgilerinin görünümünü azaltır. Cildi aydınlatır. Berrak, aydınlık, renk bütünlüğü olan ve genç bir cilt ortaya çıkarır.

4- Boyun ve göz çevrenizi unutmayın
Ne yazık ki, cilt bakımın özellikle boyun bölgesi ihmal edilebilir ve onarım zamanı geldiğinde, bu zor bölgeleri onarmak için etkili bir şekilde çalışan ürünler bulmak zordur. Bu nedenle hem boyun ve dekolte bölgesini hem de göz çevrenizi bakımsız bırakmayın. Çünkü bu bölgeler yaşlanmayı daha çabuk ele verir ve kuruyan cildiniz kırışmaya daha müsait hale gelir.
Kullandığınız serum ve kremleri boyun ve dekolte bölgenize de uygulayın, göz çevrenize ise Ultimune Eye gibi etkili bir göz çevresi kremi kullanın. 

KATEGORİLER
Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ