Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
LATTE MAKEUP TRENDİ NEDİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
SINGLE EYESHADOW
NARS
Tekli Far (Yeni)
940,00 TL
AFTERGLOW LIP SHINE
NARS
Afterglow Ultra Parlak & Dolgun Gösteren Parlatıcı
1.420,00 TL
YOUR BEST BRONZER & BRUSH BUNDLE
NARS
Cilde Sıcaklık & Boyut Kazandıran İkonik Bronzer & Fırça Seti
3.930,00 TL 3.340,50 TL
#14 BRONZER BRUSH
NARS
Bronzer Fırçası #14
1.980,00 TL

Makyaj

LATTE MAKEUP TRENDİ NEDİR?

  • Temmuz 05, 2023

Yepyeni bir makyaj trendiyle daha karşı karşıyayız! Peki, bu trendin detayları neler, hadi gelin birlikte keşfedelim.

Clean girl, Glass skin, Balletcore… 2023’ün başından beri karşımıza çıkan makyaj trendleri, hem görünümlere yeni bir soluk katmayı başardı hem de doğal güzelliği ön plana çıkarmayı vurguladı. TikTok sayesinde ise şimdi sırada yeni bir tanesi daha var. Güncel trendimizin adı “latte makeup” ve özellikle yaz aylarına çok yakışan bir duruşa sahip. O halde bu makyajın nasıl yapıldığına inceleyelim.

Latte makeup nedir?
TikTok’ta paylaşım yapan Rachel Rigler latte makeup trendinin 2 milyon kişiye ulaşmasını sağlamış durumda. Makyaj artisti Tanielle Jai de ayrıca trendin ön plana çıkmasını sağlayan bir başka isim. Bu makyaj görünümünün altında ise kahve ve bronz tonları yatıyor. Ayrıca son derece zahmetsiz görünmesi en büyük artılarından ve son yılların öne çıkan çilleri, bu makyajın da önemli detaylarından.

Latte makeup nasıl yapılır?
Hem cilt hem de göz ve dudaklarda çabasız bir görünüm hakim olduğundan, çok fazla ürüne ihtiyaç duymadan bu makyajı yaratmanız mümkün. Aşağıdaki adımları takip etmeniz ise yeterli;

1- Öncelikle cildinizi hem eşitleyecek, ancak ağırlaştırmadan parlak ve canlı durmasını sağlayacak renkli bir nemlendirici kullanmalısınız. Yani fondöten kullanmanıza gerek yok.

NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30 bu makyaj için biçilmiş kaftan. Çünkü cildi inanılmaz derecede canlı gösterirken renk eşitliği sağlıyor, anında pürüzsüzlük yaratıyor.

2- Cildi eşitledikten sonra latte makeup trendi için en önemli makyaj ürünü kesinlikle bronzer… Krem versiyonları ise daha doğal bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Makyaj artisti Tanielle Jai, makyajı oluştururken bronzer’ı bir fırça yardımıyla elmacık kemiklerine, alına, çene çizgisine ve hatta gözlere uyguluyor.

NARS Laguna Bronzing Cream cilt üzerinde kusursuz bir şekilde kayarak istenilen doğal ve etkileyici görünümü sunmaya hazır. 

3- Sonraki adımda yüzü biraz boyutlandırmak için göz altlarına, burun kenarlarına ve çene bölgesine biraz kapatıcı uygulamalısınız.

4- Göz makyajında sarı alt tonlu mat kahveler kullanabilir, kullandığınız kahve farı göz altlarınıza da uygulayabilirsiniz. Latte makeup kahve ve bronz tonlarını kapsadığı için smokey bir görünüm de katmak isterseniz, siyah yerine kahve bir göz kalemiyle bunu yapabilirsiniz. 

5- Son olarak dudaklarda ise yine kahve tonlarında bir dudak kalemi ile dudaklarınızı çerçeveleyebilir, dudaklarınızın içini biraz bu kalemle doldurabilir ve ardından yaz aylarına uyumlu bir latte makeup görünümü için şeffaf bir lipgloss uygulayarak makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ