Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HAILEY BIEBER’IN CİLT BAKIM UZMANINDAN TÜYOLAR
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
WASO SATOCANE PORE PURIFYING SCRUB MASK
SHISEIDO
Gözenek & Siyah Nokta Temizleyen Peeling Etkili Maske
2.100,00 TL 1.680,00 TL
CLEAR SUNSCREEN STICK SPF50+
SHISEIDO
Yüksek Güneş Koruyuculu Şeffaf Stik - Yüz & Vücut (Yeni Formül)
2.850,00 TL 2.280,00 TL
SPORTS BB CREAM SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Likit BB Krem SPF50+
2.550,00 TL 2.040,00 TL
SPORTS BB COMPACT SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Kompakt BB Krem SPF50+
2.850,00 TL 2.280,00 TL
THE TIGER EYE GUA SHA
AURELIA GENÈVE
Kalp Şekilli Gua Sha Taşı – Kaplangözü
1.190,00 TL 952,00 TL
STAINLESS STEEL GUA SHA
AURELIA GENÈVE
Paslanmaz Gua Sha - Çelik
1.190,00 TL 952,00 TL
BLACK BIAN STONE BUTTERFLY SHAPED GUA SHA
AURELIA GENÈVE
Kelebek Gua Sha Taşı - Siyah Bien
990,00 TL 792,00 TL
AMETHYST GUA SHA CRYSTAL - HEART
AURELIA GENÈVE
Kalp Şekilli Gua Sha Taşı – Ametist
1.090,00 TL 872,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 50ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
5.450,00 TL 4.360,00 TL
ULTIMUNE DOUBLE POWER SET
SHISEIDO
Cilt Bariyerini Güçlendiren İkili Set
10.900,00 TL 8.720,00 TL

Evde Cilt Bakımı

HAILEY BIEBER’IN CİLT BAKIM UZMANINDAN TÜYOLAR

  • Ağustos 14, 2024

Hailey Bieber’ın da cilt bakım uzmanlığını yapan Emma Goodman yüz yağını doğru şekilde kullanmanın sırrından, hamilelikte yaşanan cilt sorunlarının nasıl giderileceğine kadar her şeyi anlatıyor.

Hailey Bieber’ın ne kadar kusursuz bir cilde sahip olduğunu bilmeyen neredeyse yok. Uyguladığı her ün cildinde adeta mükemmel duruyor. Elbette bunun arkasında tek bir ürün ya da uygulama yok. Arkasında doğru beslenme, cilt tipine uygun ürünler ve özel tedaviler var. Kendisinin cilt bakım uzmanlığını yapmış olan Emma Goodman ise iyi bir cilt için bazı tavsiyelerde bulunuyor. Biz de verdiği röportajı sizler için derledik.

1- Peeling konusunda dikkatli olun
“Ben peeling hayranı değilim. Eskiden kendime ve müşterilerime peeling yapardım ve cildi ne kadar hassaslaştırdığını fark ettim. Mikrobiyomunuz sizin faydalı bakterilerinizdir, bu yüzden aşırı peeling yaptığınızda veya agresif bir şekilde peeling yaptığınızda, o bariyer tabakasını zayıflatmaya başlayana ve cildiniz kızarana, hassaslaşana ve kuruyana kadar soymuş olursunuz.”

Eğer nazik yapıda bir ürün kullanmak isterseniz, Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask kullanabilirsiniz. Bu ürünün 3’ü 1 arada işlevi vardır: Temizleme, arındırma ve peeling. Siyah nokta ve tıkanmış gözeneklerin oluşumunu önler. Nazik peeling etkisiyle cildi kurutmadan ölü cilt hücrelerinden arındırır.

2- Yağlı ciltler için karbonat
Yağlı bir cilt tipiniz varsa veya cildiniz çok tıkalıysa, Goodman evde uygulanabilecek bir püf noktasından bahsediyor. “Temizleyicinize biraz karbonat katarak güvenli bir şekilde uygulanan ışıltılı bir peeling elde edin. Cildinizi aşırı yağlı hissediyorsanız veya gözenekleriniz tıkalıysa bunu haftada birkaç kez yapabilirsiniz.”

3- Gua sha uygulayın
Goodman, “Bu, yüzünüze evde aktif olarak masaj yapmanın ve toksinleri atmaya ve sıvıyı boşaltmaya yardımcı olmanın harika bir yoludur.” diyor. “Bunu gece yatmadan önce, cilt bakım rutinimden sonra yapıyorum - sadece yatağınızın yanında bir gua sha aleti bulundurun ve zamanınız varsa 10 ila 15 dakika boyunca uygulayın; beş dakikalık bir tedavi bile fark yaratabilir.

4- Yüz yağınıza gül suyu ekleyin
Hailey Bieber, uzun zamandır yüz yağlarının, arzuladığı nemli cilt görünümüne ulaşmasına yardımcı olduğunu söylüyor, ancak önemli olan önce cildi hazırlamak. Goodman, “Yüz yağı uyguladığınızda, öncesinde gül suyu veya bir tür nemlendirici tonik kullandığınızdan emin olmalısınız, çünkü cildiniz önce ıslatmazsanız yağı düzgün bir şekilde emmeyecektir.” diyor.


5- Hamilelikte cilt bakımı
Hamilelik, pek çok cilt değişikliğine neden olabilir. Goodman, “Melazma değişen hormonlardan kaynaklanan yaygın bir endişedir.” diyor. “Daha fazla hasarı yönetmek ve önlemek için günlük kullanılan güneş kremi burada çok önemli.” Goodman jel bazlı maskelerinizi ve kremlerinizi, özellikle ek bir soğutma etkisi için buzdolabında saklamayı öneriyor. Çatlaklara gelince, önlem almanın en iyisi olduğunu söylüyor. Goodman, dokuz ay boyunca yoğun bir krem veya nemlendirici maske ile günlük nemlendirme öneriyor. “Etkili bir şekilde beslemek ve nemlendirmek için shea yağı ve hyaluronik asit gibi içerikler deneyebilirsiniz.”

6- Doğru ürünlere yatırım yapın
Tutarlı sonuçlar görmek istiyorsanız, Goodman kaliteli, profesyonel ürünlere yatırım yapmanın büyük bir savunucusu. “Reçetesiz satılan temizleyiciler, tonikler, yüz yağları ve nemlendiricilerle idare edebilirsiniz, ancak bir süre sonra gerçekten yüksek kaliteli serumlara yatırım yapmak istersiniz.”
 

KATEGORİLER
Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ