Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
CİLT BAKIMINIZI MASAJ ALETLERİYLE NEDEN PEKİŞTİRMELİSİNİZ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
STAINLESS STEEL DUAL ROLLER
AURELIA GENEVE
Paslanmaz Çelikten Çift Başlıklı Roller
1.320,00 TL 1.056,00 TL
STAINLESS STEEL GUA SHA
AURELIA GENEVE
Paslanmaz Gua Sha - Çelik
1.190,00 TL 952,00 TL
STAINLESS STEEL FACE & NECK ROLLER
AURELIA GENEVE
Paslanmaz Çelikten Yüz & Boyun İçin Roller
1.690,00 TL 1.352,00 TL
FACE AND BODY BEAUTY GERMANIUM ROLLER
AURELIA GENEVE
Yüz ve Vücut İçin Anti-Aging Etkili Germanium Roller
1.590,00 TL 1.272,00 TL
-T- SHAPED ENERGY BEAUTY BAR
AURELIA GENEVE
Sarkma Karşıtı & Çizgi Giderici Titreşimli -T- Güzellik Masaj Aleti
1.590,00 TL 1.272,00 TL
THE TIGER EYE GUA SHA
AURELIA GENEVE
Kalp Şekilli Gua Sha Taşı – Kaplangözü
1.190,00 TL 952,00 TL
ULTIMUNE EYE SET
SHISEIDO
Ultimune Bakım Seti
6.540,00 TL 5.559,00 TL
UPLIFTING & FIRMING SKIN SET
SHISEIDO
Lifting Etkili Sıkılaştırıcı Cilt Bakım Seti
5.940,00 TL 5.049,00 TL
RETİNOL SKIN YOUTH WONDER SET
SHISEIDO
Cildi Canlandıran ve Sıkılaştıran Bakım Seti
8.800,00 TL 7.480,00 TL
GLOW & LIFTING DUO
SHISEIDO
Cildi Parlatan & Şekillendiren İkili Bakım Seti
4.080,00 TL 3.468,00 TL
FUTURE SOLUTION LX DISCOVERY SKINCARE SET
SHISEIDO
Future Solution LX Cilt Bakım Seti
17.960,00 TL 15.295,00 TL

Cilt Bakım

CİLT BAKIMINIZI MASAJ ALETLERİYLE NEDEN PEKİŞTİRMELİSİNİZ?

  • Şubat 15, 2024

İster gua sha’lar olsun isterse de roller’lar, yüz masaj aletleri evde etkili bir bakım yapmanın en kolay yolları arasında!

Her gün SPF kullanmak ve nemlendirici adımını asla es geçmemek gibi artık kesinlikle bildiğimiz ve uyguladığımız gerçeklerin yanında bir de henüz etkisinin fark edilmediği şeyler var. Mesela düzenli yüz masajı…

Gua sha’lar ilk çıktığı yıllarda yüksek bir popülerlik elde ederken, zaman içinde bir köşede unutulmuş hale gelebilir ki aslında cilt bakımının da oldukça etkili bir adımı. Çünkü kendi uyguladığınız ürünlerle evde bakım rutininizi bu tür masaj aletleriyle aslında bir üst seviyeye taşımış oluyorsunuz. Peki, yüz masajı yapmak ne işe yarar?

Yüz masajının faydaları nelerdir?
Yüz masajının çok çeşitli faydaları vardır. Doğru türde yüz masajı araçlarıyla bunlar daha da geliştirilebilir.

1.Kan akışını teşvik eder 
Yüz masaj aletleriyle cilde masaj yapmak, kan dolaşımı sağladığı için daha parlak ve canlı bir cilt görünümü elde etmenize yardımcı olur. Ayrıca cildinizin doğal olarak temizlenmesine ve drenajına yardımcı olarak toksinleri uzaklaştırır.

2. Ürünlerin daha etkili olmasını sağlar
İster göz kreminiz ister serumunuz olsun, en iyi etkiyi elde etmek için bunların eşit şekilde uygulanmasını sağlamak önemli. Yüz masajı ise cilt bakım ürünlerinizin cilde derinlemesine nüfuz etmesini sağlar.

3. Cildi yeniler
Yüksek kaliteli yüz masajı aletleri, metal veya taş gibi doğal olarak serin olma özelliğine sahip materyallerle hayat bulur. Masajla cilde aktarılan bu serinlik, cildin tazelenmesini ve daha dinç olmasını sağlar.
Önemli ipucu: Soğutma etkisini arttırmak için metal masaj aletlerini kullanmadan önce buzdolabına koyabilirsiniz.

4. Şişliği ve iltihabı azaltır
Yüze hafifçe masaj yapmak lenfatik drenaja yardımcı olur. Gözleriniz şişmiş halde uyanırsanız veya şişkinlik veya iltihapla karşılaşırsanız, yüz masajının en iyi faydalarından biri, bunu hafifletmeye yardımcı olmasıdır.

5. İnce çizgileri ve kırışıklıklar üzerinde etkilidir
Kan dolaşımı ve lenfatik drenaj, cildinizin genç ve sıkı kalmasına yardımcı olur. Ayrıca cildinizdeki kolajen üretim sürecini de destekler. İnce çizgiler ve kırışıklıkların görünümünü hafifleyerek  cildiniz sıkı ve esnek kalır.


Hangi yüz masaj aletini kullanabilirsiniz?
Bu aşamada hangi masaj aletini kullanacağınızdan emin değilseniz sizin için birkaç önerimiz var;

AURELIA GENEVE THE TIGER EYE GUA SHA: Kökeni geleneksel Çin tıbbına dayanan gua sha, cildi iyileştirmeye, gençleştirmeye ve güzelleştirmeye yarar. Kaplangözü taşından yapılan bu gua sha ise iyileştirici ve enerji dengeleyici özelliği bulunur. Kırışıklık gibi yaşlanma belirtileri üzerinde de çok etkili olur. Çizgileri açar, cildi sıkılaştırır

AURELIA GENEVE STAINLESS STEEL DUAL ROLLER: Koyu halkalar ve şişlikler üzerinde etkilidir. Yüzü sıkılaştırır ve kaldırır. Çelik etkisiyle cilde buz etkisi yapar, cildi rahatlatır ve canlandırır. Küçük başlıklı kısmı göz altındaki şişkinliği anında giderir ve kusurların görünümünün azalmasına yardımcı olur. Geniş başlıklı kısmı ise genel olarak yüzü, elmacık kemiklerini şekillendirmek için idealdir.

AURELIA GENEVE STAINLESS STEEL GUA SHA: Doğal taştan yapılan gua sha’ların paslanma çelik versiyonudur. Çelik yapısıyla cilde buz etkisi yapar ve cildi canlandırır. Gözeneksiz yapısı sayesinde bakteri barındırma riski de yoktur.

AURELIA GENEVE STAINLESS STEEL FACE & NECK ROLLER: Cildinizde gerçek bir lifting etkisi elde etmek isterseniz bu roller tam size göre! Yüzü şekillendirir ve kaldırır. Cildin sıkılığını ve elastikiyetini artırır. V şeklindeki yapısı, cildin daha sıkı olmasına destek verirken, lifting etkisi için cildi harekete geçirir.

AURELIA GENEVE FACE AND BODY BEAUTY GERMANIUM ROLLER: Hollywood yıldızlarının da cilt bakım rutinlerinde yer verdiği bu roller, yenilenmiş ve genç görünen bir görünüm için cilt tonunu iyileştirmeye yardımcı olur. Altıgen rollerı cildinizin her tarafında yuvarlayarak gezdirdiğinizde kan dolaşımını destekler.

AURELIA GENEVE -T- SHAPED ENERGY BEAUTY BAR:  Hailey Bieber’ın da favorisi olan bu titreşimli masaj aleti, göz çevresi, dudaklar, alın, boyun ve ellerinizdeki kırışıklıkları, sarkmaları azaltmaya ve cildin daha genç ve sıkı görünmesine yardımcı olur. Cilde lifting etkisi yapar ve cildi sıkılaştırır. Pille çalışan titreşim özelliği ile kan dolaşımını destekler, böylece cilt daha canlı ve sağlıklı görümüme kavuşur. Yorgun cildi tazeler.

Yüze hangi yağla masaj yapılır? 
Yüze yağ uygulama bazı masaj tiplerinde çok yaygın olmakla beraber aslında yüze direkt yağ uygulanmaması daha iyi olur. Yağ, gözenekleri tıkayıp başka cilt problemlerine sebep olabilir. En doğrusu cildinize yağ uygulamayın. Cilt tipinize uygun bir serum ve nemlendiricinin ardından masajınızı yapabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ