Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BEBEK ŞAMPUANI İÇERİĞİ NASIL OLMALI?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
BABY SHAMPOO & WASH
MINI HUMANS
Bebek Saç & Vücut Şampuanı
690,00 TL 517,50 TL
BABY CURL SHAMPOO
MINI HUMANS
Bebek & Çocuk Bukle Belirginleştirici Şampuan
690,00 TL 517,50 TL
BABY CURL CONDITIONER
MINI HUMANS
Bebek & Çocuk Bukle Belirginleştirici Saç Kremi
690,00 TL 517,50 TL

Bebek & Çocuk Saç Bakımı

BEBEK ŞAMPUANI İÇERİĞİ NASIL OLMALI?

  • Temmuz 06, 2023

Bebeğiniz ve küçük çocuğunuz için doğal içerikli bir şampuan arıyorsanız, gelin hem size birkaç tüyo verelim hem de Mini Humans serisiyle tanıştıralım!

Kullandığımız ürünlerin içeriğini okuma ve nelerin zararlı olduğunu anlama konusunda giderek daha bilinçleniyoruz. Bu, tükettiğimiz gıdalardan kullandığımız bakım ve güzellik ürünlerine kadar geçerli. Ancak söz konusu bebekler ve çocuklar olduğunda çok daha hassas bir durum söz konusu çünkü bebek cildi bizimkinden çok daha hassas ve minik bedenleri kimyasallardan zarar görmeye daha yatkın olabiliyor.

Bebek şampuanı alırken nelere dikkat edilmeli?
Söz konusu küçüklerin temizliği olduğunda elbette bebek şampuanı konusu önemli. Bazı bebeklerin ciltleri egzama ve kızarıklığa yatkın olabilecek kadar hassasken, onların ciltlerini tahrişten korumak için, bebek şampuanı seçerken kaçınmak isteyebileceğiniz bazı içerikler var. 
- Parabenler ve ftalatlar
- Formaldehit
- Sülfat
- Parfüm
- Alkol gibi zararlı içerikler bebek şampuanı seçerken mutlaka uzak durmanız gereken detaylar.

Bebek şampuanı mı normal şampuan mı?
Bebeğinizin ya da küçük çocuğunuzun cilt sağlığını önemsediğiniz noktada sadece onlara özel seçimler yapmanız çok daha sağlıklı olacaktır. 

Bebek şampuanı içeriği nasıl olmalı?

Yukarda saydığımız kimyasalları içermeyen, dermatologlar tarafından onaylanmış ve doğal içeriklere yer verilen bebek şampuanlarını küçükler için güvenle kullanabilirsiniz. Bu noktada ise size yepyeni bir önerimiz var; Mini Humans

We Are Paradoxx çatısı altında yer alan Mini Humans, bebek şampuanı kategorisinde güvenilir ve doğal içerikleriyle karşımıza çıkıyor. Üstelik her bir ürün hassas ve atopik ciltler için uygun ve zararlı kimyasallar bulundurmuyor.

We Are Paradoxx Mini Humans Baby Shampoo & Wash
Hem saç hem de vücut için kullanılabilen bu ürün miniklerin cildini ve saçlarını tek bir adımda yumuşak ve temiz hale getirmeyi başarıyor. Hindistan Cevizi, Avokado ve Papatya gibi doğal içerikleri sayesinde de bebeklerin ve çocukların cildiniz tahriş etmez, aksine cildi ve saçları yumuşacık yapıyor.

We Are Paradoxx Mini Humans Baby Curl Shampoo
Bukle belirginleştirme özelliğine sahip bu şampuan ise %97 doğal içeriklere sahip. Hindistan Cevizi, Nergis, Avokado ve Papatya gibi doğal bitki özleri içeriyor. Saçları beslerken nazikçe temizliyor. Kuru, kıvırcık, dalgalı, kolay elektriklenen ve kabaran saç tipleri mükemmel bir formüle sahip.

We Are Paradoxx Mini Humans Baby Curl Conditioner
Bebek şampuanı ile birlikte bebek ve çocuğunuzun saçlarını ekstra yumuşak hale getirmek isterseniz, önerebileceğimiz bir başka saç ürünü de Baby Curl Conditioner… Bebek ve çocukların saçlarının daha kolay taranmasına yardımcı olan bu saç kremi, kolay tarama sağlayarak saçları nazikçe açıyor, saçlarda ipeksi bir yumuşaklık yaratıyor ve aynı zamanda bukleleri belirginleştiriyor. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ